Welkom in ons gastenboek. Het is voor ons heel fijn om berichten te ontvangen en lezen. Het geeft ons veel moed en kracht. Hieronder kun je een bericht achterlaten.

.

Naam/Name
*
E-mail
*
Website
Dit bericht moet eerst nog goedgekeurd worden/This message has to be approved first
* verplicht/mandatory

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

Trix schreef op 13-07-2011 20:17 het volgende:
Hoi Lucas, Wat een verrassing voor je, dat papa met jou ging paardrijden! Zo zie je maar, wordt hij 50 jaar en gaat ineens andere dingen doen. Jullie hadden een hele mooie verjaardagsmuts voor hem gemaakt. Dat stond papa goed, vond je ook niet? Ik hoop dat je je weer wat beter voelt, want van de week was je een beetje ziek, dat is niets hoor, zo in bed te liggen, je kan maar beter lekker buiten zijn. Lieverd, kusjes en een knuffel van mij.Wendy Spek schreef op 13-07-2011 17:56 het volgende:
Het is al een hele tijd geleden dat ik bij SEIN vakantiewerk heb gedaan. Ik heb daarna met regelmaat jullie prachtige, interessante site bezocht. Lucas is een geweldig mannetje. Geef hem maar een dikke knuffel van mij. Liefs, Wendy.Jelle en Herma schreef op 21-06-2011 15:47 het volgende:
Hallo Linda en Ad H.G met jullie 14 jarig huwelijk vandaag. Fijn om te lezen dat jullie met zijn allen een hele gezelige dag hebben gehad bij de fam Kuks. Fijne zomervakantie allemaal. Heel veel liefs van: Jele en Herma Tichelaarjeffrey van deudekom schreef op 31-05-2011 14:34 het volgende:
hallo linda gaat alles goed heb met een begeleidster lucas zijn web side bezocht wil je hem de dikste knufels en zoenen geven knuf jeffreyria huizinga schreef op 14-05-2011 16:26 het volgende:
Lieve Lucas, Wat een mooie foto weer van jou! Vorige maand zijn we bij jou op bezoek geweest bij de Zonnebloem, dat vonden wij erg leuk! We hebben je prachtige nieuwe kamer gezien en de mooie snoezelruimte bewonderd! Daarna zijn we naar de geitjes gegaan. We hebben heel veel lieve lachjes van jou gekregen. Ondanks dat je net geopereerd was. Wat ben je toch een dapper ventje. EN een lieverd! Lieve groetjes uit Lelystad Dirk, Ria, Laura en MariskaMarlies schreef op 12-04-2011 21:17 het volgende:
Lieve Lucas, op een bepaalde manier, ben ik blij dat je niet weet wat er morgen te gebeuren staat!Je ligt nu heerlijk te slapen en je bent je van geen kwaad bewust! Wat zal het moeilijk voor je worden morgen! Helmaal niet leuk!Gelukkig zijn papa en mama veel bij je en komen wij van de Zonnebloem ook bij je langs! Lief mannetje, ik zal aan je denken! Even volhouden en dan....naar Ernst en Bobby!Trix schreef op 02-04-2011 11:54 het volgende:
Lieve Lucas, Heel hartelijk bedankt voor de lieve en mooie verjaardagskaart die ik via je moeder van jou kreeg. Je tante is hier erg blij mee. Wat een mooie zonnige dag heb ik, om jarig te zijn, vind je ook niet? Ik hoop dat jij ook kan genieten van de zon. Kusjes en tot ziens TrixTrix schreef op 07-02-2011 22:15 het volgende:
Lieve Lucas, Wat heeft de Zonnebloem een mooie snoezel ruimte gekregen! Daar kan je heerlijk van genieten. We wensen je heel veel lieve, fijne en rustige momenten toe daar. Kusjes, Trixmarijke schreef op 31-12-2010 20:00 het volgende:
Lieve Lucas en familie,

Wat hebben wij vanmiddag een lol gehad op de Zonnebloem. We hadden alle andere kinderen (1) naar de b-kant gestuurd om daar te spelen zodat jij en ik erachter aan kon rondrennen. Wat moest je lachen als ik je probeerde te pakken. Meestal bleef je gewoon staan zodat ik je kon kietelen.
Je hebt vandaag bijna de hele middag gelachen en ook na het douchen was het nog niet over, je kreeg zelfs in je stoel (kijkend naar thomas) de slappe lach.
Toen ging ik ook nog je teennagels knippen..... dat vond je helemaal grappig.. al maakte mij dat niet gemakkelijker

Heel fijn uiteinden (slaap lekker)
Ook voor Linda, Ad, Anthea, Stijn en Julian.

Groetjes marijkeJolanda en Ruud schreef op 20-12-2010 20:12 het volgende:
Hallo allemaal, Lucas wat heb je een prachtinge kamer gekregen. We hopen dat je er erg van gaat genieten. Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en ook alle goeds voor 2011. Veel liefs Jolanda en RuudMarlies schreef op 19-12-2010 17:52 het volgende:
Lieve Lucas,wat heb je vandaag kunnen genieten! En ik van jou!mijn lieve collega heeft alle tijd genomen oom jou een superdag te bezorgen!Eeen warm bad van 45 min.(die ook warm bleef door de techniek van onze nieuwe Sloem!) en daarna(nadat je flink gegegeten had) een wandeling door de sneeuw! Je genoot en je gezichtje liet dat ook zien! Lieve bink! ik zie je over 10 dagen weer! geniet van jouw kerst en ik zie je snel weer!Dikke knuf!Trix en Rob schreef op 19-12-2010 17:27 het volgende:
Lieve familie, Wat een leuke en unieke foto van de 4 kids op jullie kerstkaart. De Woezel en Pip schildering is inderdaad heel mooi geworden, we hopen dat Lucas er lang naar zal kijken. Trix en RobJelle en Herma schreef op 19-12-2010 10:58 het volgende:
Hallo allemaal Fijn om te lezen dat het na alle ellende beter gaat met jullie Wij wensen jullie en Lucas vooral fijne feestdagen en een heel gelukkig en voorspoedig 2011 Het is jullie gegund liefs Jelle en Hermamarianne schreef op 11-12-2010 11:13 het volgende:
lieve linda en ad,

wat leuk om jullie even gezien te hebben gisteren. Ik mag bijna iedere week wel een keertje met jullie lieve mannetje op stap. Dat is voor mij geen werken meer maar een heerlijk uitje! lekker met hem knuffelen, stoeien en rondrennen. daar genieten we samen altijd erg van! het is wel jammer dat hij niet meer zo van het lekkere eten kan genieten. Naar om te zien dat hij zo verdrietig kan zijn en troosten bijna niet helpt. dan merk ik toch wel dat hij in mijn hart gesloten is. ik voel toch wel met hem mee! kan me voorstellen dat dit voor jullie nog flink wat heftiger moet zijn.

Ik hoop dat jullie komend jaar nog heel veel van hem kunnen genieten! En dat er veel rust in jullie gezin mag komen ondanks de onontkoombare achteruitgang van lucas.

liefs marianneMarlies schreef op 07-12-2010 19:25 het volgende:
Fijn je up-date! geeft weereven een kijkje in jouw belevingswereld!We gaan gewoon en fijn weer door........Trudi Herweijer schreef op 14-11-2010 16:12 het volgende:
Lieve ouders van Lucas, Vandaag was ik bij jullie op de mooie website, omdat ik benieuwd was hoe het met Lucas zou zijn. Binnen 't Kabouterhuis is het mijn taak om te blijven strijden voor stofwisselingsonderzoek bij kinderen met onbegrepen achteruitgang. Jullie hadden na veel gedoe de ingang bij Frits Wijburg destijds al gevonden..Dat het al 4 jaar geleden is dat jullie bij ons waren, wat een zorg en wat hebben jullie geknokt ! De overdenkingen bovenaan de trap zijn zo eerlijk, realistisch en tot oneindige steun van anderen!! Ik heb daar ook veel aan, om met ouders te kunnen meeleven en te steunen in hun zware taak. Lucas is een prachtventje om te zien, nog steeds, met een klein programmeerfoutje met grote gevolgen.Wat een hartverscheurende maar goede beslissing om Lucas "part time" bij jullie te laten zijn. Ik wens jullie hele gezin veel geluk op jullie levenspad. Lieve groet van Trudi Herweijer, kinderarts in 't KabouterhuisMarlies schreef op 19-10-2010 19:14 het volgende:
Lieve kerel!Jij bent wie je bent en....wij kunnen je niet anders maken op een moment dat wij dat wel zouden willen! Wij moeten jou volgen, in je rust, je drukte, je frustraties, je aanhankelijkheid!Als wij dat samen op kunnen brengen......dan doen wij het goed, vooral en het belangrijkste: voor jou!! Ga zo door om ons te spiegelen mannetje! We zien je, we zijn er voor je en....volgen je! Dikke zoen!!!!!!saskia schreef op 17-10-2010 21:23 het volgende:
Hoi lieverd, Vandaag hebben we samen met familie en vrienden je verjaardag gevierd. Je kwam binnen met een mooie ballon aan je rolstoel. Je zag er stoer uit met je kort geknipte haar en mooie kleren aan. Je gaf iedereen een gulle lach en begon met het uitpakken van je cadeaus, je genoot ervan. Jammer dat je wat eerder wegging maar dat was het beste voor je, je was te onrustig. Later hoorden we van mama dat je heerlijk in je bed lag te slapen, helemaal op van alle prikkels en dat kwam weer omdat je de hele nacht niet had geslapen....was je stiekum toch een beetje zenuwachtig voor alle cadeautjes?? Nou ja, je bent lekker verwend en we hebben toch van je kunnen genieten. Slaap lekker vannacht! dan voel je je morgen weer wat beter. Dag binky een hele dikke knuffel van ons allemaal. Liefs, Pe, Sas, Thomas en LucMariska Griekspoor schreef op 14-10-2010 23:41 het volgende:
Hi Lucas, Wat een mooie site heb jij! Ik doe je heel erg veel groetjes, en tot gauw! Liefs van Sascha (6) Aelbers, je Zonnebloemmaatje P.S. Leuke verjaardag hebben we gevierd!! Dank je wel voor je traktaties! En wat was je stoel mooi...die wil ik ook wel...Mariska Griekspoor schreef op 14-10-2010 23:33 het volgende:
Hi ouders van Lucas, Ik schrijf jullie een bericht, omdat ik plotseling via een ander onderwerp bij jullie site terecht kwam, en ik gewoon voel dat ik wil reageren. Ik ben de moeder van Sascha Aelbers (6), een Zonnebloemgenootje van Lucas. Sascha is zo vaak bij de Zonnebloem en dus bij jullie lieve pechvogel, dat ik regelmatig e.e.a. verneem. Het leuke is, dat ik Lucas zelf veel zie, omdat ik Sascha steeds breng en haal (2 a 3 keer in de week). Wij hebben altijd direct oogcontact, zowel als hij buitenspeelt als binnen, hij houdt alles in de gaten, er ontgaat hem weinig! Ik zeg hem graag gedag, als hij buiten speelt, zwaai ik altijd, en ik zie dat hij dat fijn vindt. Dat doet me altijd gewoon even goed... En ik bewonder dan stiekem mijn eigen dochtertje, die het zo gewoon vindt allemaal, en dwars door alle ellende heenkijkt... Lucas is Lucas, hij is er gewoon! Sascha is gek op kinderen, en Lucas is best een onderdeel van haar leventje geworden zo onderhand. Ik herken vele dingen die jullie beschrijven in al jullie stukjes, en ik hoop dat jullie alles blijven volhouden met de dagelijkse dingen, alsmede met alles wat de toekomst nog gaat brengen. Sascha heeft feest met het feestvarken gevierd afgelopen woensdag, en daar heeft ze van genoten!! Nog van harte gefeliciteerd! Zijn rolstoel was zo versierd, dat hij er zelf bijna niet meer in kon, volgens mij! Liefs, Mariska en SaschaMarlies schreef op 13-10-2010 18:01 het volgende:
Lief klein mannetje!vandaag weer een beetje groter!Echt jarig vandaag!gefeliciteerd!!!Ik heb een kaarsje voor je aangestoken, want je een echte dikke verjaardagsknuf geven, lukt nu even niet!Ik hoop dat je op de Slonnesloem, met de kindjes ook een beetje jarig kan zijn en heel veel lekkers kan eten!Doe maar!We doen het zondag over! Zie ikje dan! Ook dikke knuf aan mama en papa!Kimberley schreef op 13-10-2010 17:35 het volgende:
hee Lief vriendje,, en familie! van harte gefeliciteerd!! alweer 9 jaar, een heeel groot vriendje.. vandaag lekker snoepen.. en cadeautjes uitpakken!! leuk hoor!! hopelijk heb je echt genoten en die mooie lach van je opgezet.. de heeele dag ik zie je zaterdag weer... gaan we lekker zwemmen en andere leuke dingen doen !! liefs kimberleyelise schreef op 13-10-2010 07:24 het volgende:
Hallo Lucas, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Alweer 9jaar. Heel veel plezier vandaag met veel kadootjes en heel veel lekkers. Feliciteer ook je papa en je mama en je broers en zus van ons allemaal!!!!! Groetjes, Patrick, Elise, Remo en Sashamarjolein schreef op 19-09-2010 15:11 het volgende:
Lieve Linda en Ad, Heel veel succes met jullie verhuizing! Ik kom zeker kijken in jullie nieuwe stulpje. Lieve groetjes, MarjoleinRia Huizinga schreef op 21-08-2010 22:53 het volgende:
Lieve Lucas, Ik hoorde vandaag van mama dat de koningin bij jou op visite komt!! . Het zal voor jullie allemaal vast een prachtig feest worden!! Je bent inderdaad een bofkont, twee nieuwe kamers!! We hebben jullie nieuwe huis gezien en het is een prachtig huis. Daar krijg jij je andere kamer. En fijn dat je zo genoten hebt van de uitstapjes tijdens de zomervakantie. We wensen jullie een fijn feest volgende week. En daarnaast ook veel sterkte met alle sores (helaas) Liefs van Dirk, Ria, Laura en MariskaAmanda schreef op 14-08-2010 19:27 het volgende:
Ik werk nu sinds juni 2010 op het Dac van Sein op de kindergroepen en dus ook met Lucas ....Uiteraard van collega's gehoord over jullie website en deze ook meteen bekeken..Bijzonder om jullie verhaal te lezen, maar ook de foto's van Lucas (en familie) is erg leuk om te zien!! Het is zo een leuk mannetje om mee te werken, en wat ik overal al lees, die fantastische lach van hem...Nu ik wat langer met hem werk voel ik me ook steeds meer vertrouwd om lekker met hem te wandelen. Hup in de bakfiets op naar het bos, je hebt daar een groot stuk gras, een soort kuil met ook 2 trappen. Eerst rent Lucas lekker rond en als ik dan achter hem aan ren en doe alsof ik hem niet te pakken krijg ligt hij in een deuk...Ook vindt hij het leuk om te trap op te gaan, eraf gaat wat moeilijker, maar met een beetje hulp gaat t prima...En daarna lekker limo drinken en een stuk wandelen...Wat kan hij dit goed! Nu ik doorheb dat hij ook heerlijk kan wandelen ga ik dit zeker vaker doen...Vaak tijdens het wandelen komt er mooie glimlach op zijn toet...
Echt een bijzonder mannetje! Ik vind het jammer dat op het Dac je weinig met ouders te maken krijgt, maar het lijkt me leuk jullie een keer te ontmoeten!

Groetjes van Amanda , DACsaskia schreef op 08-08-2010 20:36 het volgende:
Hoi lieve Lucas,

Wat hadden we een leuke middag samen. Eerst pannenkoeken eten. Je genoot ervan en het kon je niet snel genoeg gaan. Je was wel een beetje onrustig maar we gingen al snel lekker naar het park. Wat kun je lekker lopen samen met papa en mama en wat moeten ze oppassen dat je ze niet even bijt, boefje! Je hebt een heel eind gelopen en zat daarna ontspannen naar je broertjes en zusje te kijken en te smullen van een koek die ik nog in de tas had.
We zouden eigenlijk gaan picknicken maar toen we hier vertrokken was het weer toch niet zo fantatisch dus had ik niet zo heel veel mee.
We zaten aan een soort meertje en het was zo lekker weer dat je broers en zus en Thomas en Luc opeens allemaal aan het zwemmen waren.

Uiteindelijk was je echt kapot van alle indrukken en zijn we terug gegaan naar de Zonnebloem. Je was wel even verdrietig en mama ook. Wat is het ook een rotziekte!
Mama zei dat ze je moet loslaten uit liefde dat is ook wel zo maar het is gewoon zo oneerlijk.
We zijn nog even naar het nieuwe huis geweest en alles goed bekeken, het wordt prachtig en ik hoop dat als het huis klaar is en je kamer dat je wat vaker en wat langer lekker thuis kunt zijn!

Dag lieverd, tot de volgende keer.

Dikke kus van Sas, Pe, Thomas en LucHerma Tichelaar schreef op 03-08-2010 23:27 het volgende:
Hoi Linda en Ad en kinderen

Wij hebben heel veel bewondering voor jullie moed en geduld om ondanks alle tegenslagen die jullie te verduren krijgen jullie de draad op pakken om met het leven verder te gaan!
Petje af voor jullie.
Hoop dat de zon voor jullie gaat schijnen en jullie huis snel verkocht gaat worden
Verder wil ik melden dat Jessica en Erwin op 31 juli een dochtertje hebben gekregen haar naam is Rosalia Liviniana en zij woog 8 pond dus een flinkerd
Heel vvel sukses met de inrichting van het nieuwe huis.
Veel liefs en een dikke kus van
Jelle en HermaJolanda en Ruud schreef op 01-08-2010 20:26 het volgende:
Hoi Linda en Ad en kids,

Wij willen jullie even laten weten dat wij veel bewondering voor jullie hebben. Wij wensen jullie heel veel sterkte met alles.

Veel liefs Ruud en Jolandasandra schreef op 30-07-2010 21:45 het volgende:
Hoi lieve lieve Linda,en ad en de kids ook natuurlijk!!

Wat omschrijf je het allemaal weer goed!!
En niks negatiefs wat jezelf zegt REALITEIT,en dat moet iedereen wel begrijpen,jammer genoeg doen velen dit niet...
Wens jou/jullie heel veel sterkte in deze ontzettende ...... tijd.
Echt heb en blijf bewondering voor jou/jullie hebben..

Hoop dat je de laatste weken van de vakantie een beetje doorkomt en zie je gauw weer!!

Sandra1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12Powered by Argeweb