Welkom in ons gastenboek. Het is voor ons heel fijn om berichten te ontvangen en lezen. Het geeft ons veel moed en kracht. Hieronder kun je een bericht achterlaten.

.

Naam/Name
*
E-mail
*
Website
Dit bericht moet eerst nog goedgekeurd worden/This message has to be approved first
* verplicht/mandatory

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

Lucas schreef op 17-07-2010 19:41 het volgende:
Ik zal ook even wat in mijn eigen gastenboek schrijven! Heb heerlijk lang geslapen vandaageindelijk snapte iedereen dat ik een superlange nacht nodig had!Al dat warme weer, zweten, drukte op de Slonnesloem en ook nog het Zomerfeest.....Om 10.30u.dacht ik:"nu tijd voor een ontbijtje"!best wel van opgeknapt hoor!Morgen maar weer actiever!Kijken of ik iemand zo gek kan krijgen iets heeel leuks met mij te gaan doen!Zal wel lukken hoor!Zet gewoon mijn lieftse lachje met "pretbek"op!Kennen jullie ook wel van mij!Ik ga genieten!Jullie ook???Daniella schreef op 09-07-2010 23:22 het volgende:
hey grote vent,

wat heb jij een super mooie foto op je site mooi in het oranje!
heb je ook voetbal gekeken bij de zonnebloem?
Jeffrey heeeft wel voetbal gekeken. ( ookal lag hij in bed te slapen) toch stond hij met bed bij de tv
hoe is het verder met je?
zo te zien heb je nog steeds een super mooie lach!
iets waar je ouders & je grote zus en broertjes trots op mogen zijn!

dikke knuffel voor jou!
groetjes van Jeffrey

liefs DaniellaYvonne schreef op 06-07-2010 05:45 het volgende:
Hallo,
Bij toeval kwam ik op deze site over Lucas.
Wat een verhaal, en wat een lange weg hebben jullie doorstaan om te weten te komen wat er met Lucas aan de hand was. Heel veel sterkte!
Yvonneeric schreef op 01-06-2010 15:34 het volgende:
Ha kleine boef, helaas werk ik niet meer bij SEIN ik zal jou wel missen met al je stoute grapjes. Lucky Ik wens jou en je ouders heel veel gelukg.

dikke knuffel van Eric van het DAC
E-mail: info@geeftverlichting.nl
Website: www.ericgeeftverlichting.nlRia Huizinga schreef op 29-05-2010 20:30 het volgende:
Lieve Lucas,

Wat een prachtige nieuwe foto heeft mama er op gezet.
Een mooie vrolijke lach!~

Knuf RiaFrank La Heij schreef op 24-05-2010 11:12 het volgende:
Lieve Lucas,

Wat ben ik blij dat ik jou in mijn leven ben tegen gekomen, jou lach en de blijdschap blijft altijd in mijn gedachten.
We hebben gerend aan het strand wat een vrijheid. Vooral het zwemmen met jou was een groot plezier. Het liedje hallo hallo daar zijn we weer,Geweldig. Ik voelde je kracht wanneer ik je stevig vast hield je vertroude me, dikke vrienden in het water en dan ging de bodem van het zwembad omhoog je voelde je voeten, en ja daar ging je, heerlijk rennen door het water toch bleef je me in de gaten houden en deed ik me handen open en dicht soort van pak beweging. En daar was die heerlijke lach weer.

Ik schrijf dit in verledentijd, waarom, door prive omstandigheden kan ik helaas niet meer bij je zijn, klinkt somber maar is dit niet. Je heb me heel veel kracht gegeven wat een rijkdom dat ik jou in mijn leven ben tegen gekomen en je zal altijd een plek in mijn hart houden.

Dag grote vriend, Kus

Frank La heij
E-mail: frank@nextlevelmedia.nl
Website: www.nextlevelmedia.nlRianne schreef op 23-05-2010 07:56 het volgende:
Bij toeval kwam ik op deze site over Lucas.
Ik wens jullie heel veel sterkte.
Ik studeer om huisarts te worden en zal deze
informatie in ieder geval niet vergeten,
mocht ik ooit iemand op het spreekuur
krijgen met gelijksoortige klachten.

Riannesaskia schreef op 13-05-2010 22:14 het volgende:
Hoi Lieve Lucas,

Het is helaas al weer een tijdje geleden dat ik in je gastenboek heb geschreven. Ik heb ook geen excuus, denk veel aan je. Alles wat je doormaakt de laatste tijd, het ziekenhuis, de verhuizing. Ik heb heel lang kunnen broeden dus zal ik weer een stuk voor je schrijven......

Knut was dus in een soort lawine terecht gekomen. Hij kwam weer bij en hij wist niet waar hij was. Het was er donker en het voelde erg vochtig. Gelukkig had hij in zijn rugzak een glimwormpje die altijd licht gaf en dat kwam nu heel goed uit. Hij zag dat hij in een grot terecht gekomen was. Oh jee, diep onder de grond, waar moet je naar toe als je de weg in de grot niet weet. Maar gelukkig was Knut een slim mannetje die heel veel wist, met name van de dieren en de natuur en dat kan in zulke situaties heel handig zijn. Eerst voelde hij op de grond of hij misschien water voelde. Nee, niets, toen hield hij het wormpje omhoog om te kijken of er misschien iets in de hoogte was. Ja, er zaten vleermuizen dat was een goed teken en betekende dat er ergens een uitgang was. Hij liep even wat naar rechts en toen voelde hij een frisse bries, wat een geluk hij had een luchtstroom te pakken die hem naar buiten zou voeren. Hij begon de wind te volgen en zag in de verte iets wat op licht leek, toen hij er bijna was schrok hij want het was niet het licht van de uitgang maar het licht wat uit een tunnel kwam die nog dieper de grot leek in te gaan. Hij luisterde bovenaan de tunnel en hoorde een soort gerommel en hij wist niet of hij wel naar beneden zou gaan. Opeens hoorde hij een enorm gesis achter hem, hij keek om en zag een enorme slang die hem als een lekker hapje zag. Hij had geen keus en ging snel de tunnel in..............wordt weer vervolgd.

Lucas tot snel en een hele dikke knuffel van ons.....

Sas, Peter, Thomas en LucMarlies schreef op 04-05-2010 09:34 het volgende:
Tja.....als reactie op je dagboek alleen maar een:voel zo met jullie mee......marianne schreef op 26-04-2010 18:43 het volgende:
Lieve lucas,

ik mis je wel een beetje hoor!! Maar gelukkig kan ik af en toe stieken een knuffeltje pikken bij het dagcentrum!
Ben je al bij de tandarts geweest? Hoop dat het meeviel voor jou en natuurlijk ook voor papa en mama.
Zie je snel!

hele dikke kus

mariannemarlies schreef op 22-04-2010 10:00 het volgende:
Lieve Lucas!!!
Veel succes met al die voor jou zooooo enge dingen! Gelukkig "mag"je ook even gaan "slapen!"
Maar papa en mama zijn bij je en zullen je heel veel knuffels geven!Tot vanavond, dan zien we elkaar weer!Linda en Ad,sterkte!
DikkeRia Huizinga schreef op 17-04-2010 22:28 het volgende:
Lieve Linda en Ad en Lucas,

Heel veel sterkte wensen we jullie volgende week in het ziekenhuis! Hopelijk kan Lucas daarna weer heerlijk van iets zoetigs genieten zonder dat zijn kiezen pijn doen!
We denken aan jullie!!

xx Ria en fam en een dikke knuf voor LucasYolanda Keur schreef op 14-04-2010 21:27 het volgende:
Beste linda,
Bedankt dat ik vandaag mee mocht naar het ziekenhuis met jou en Lucas. Ik vond het een bijzondere ervaring. Het ziekenhuis op een andere manier beleven.
Ik wilde je vertellen dat ik je een sterke, bijzondere vrouw vindt. Ik hoop dat er meerdere mensen op deze wereldbol rond lopen met zoveel kracht, liefde. Dan zou de wereld er een stuk beter uitzien.
Jij en je gezin mogen trots zijn op jullie zelf!
Ik wens jullie al het goede van de wereld!
Veel liefs, Yolanda KeurSophie schreef op 05-04-2010 14:14 het volgende:
Hoi Linda & Ad,

Ik wil graag even laten weten dat ik het zo ontzettend knap vinden dat jullie het volhouden om deze website draaiende te houden! Sinds ik weg ben bij de Zonnebloem (januari) moet ik zeggen dat ik de kids, en vooral Lucas, echt heel erg mis. Op deze manier kan ik toch alle ontwikkelingen volgen! Ik ben nu 80% als woonbegeleider aan de slag op gebouw 4, dus af en toe kom ik jullie kleine mannetje nog wel tegen. Fantastisch om te zien dat hij dan straalt en me toch heel goed herkent!
Mijn zus loopt nu elke vrijdag stage op de Zonnebloem, en het is duidelijk dat hij het heel gek vind. Ze lijkt vrij veel op mij, en je ziet dat hij dat niet helemaal snapt. Laatst kwam ik even op bezoek, en toen waren er opeens 2 Sophie's! Toen raakte hij toch echt heel erg in de war, maar moest wel heel erg lachen. Heel erg leuk om te zien!
Ik hoop dat het allemaal wat gaat vlotten met het huis, en met die 1 op 1 begeleiding moet het ook wel goed komen!
Tot snel en succes met alles, en een dikke kus aan Lucas.

Liefs van SophieRia Huizinga schreef op 14-03-2010 21:58 het volgende:
Lieve Lucas,

Wat eengedoe he dat verhuizen!! Ik hoop dat je je snel een beetje thuis voelt in het andere gebouw, en dan straks een prachtige nieuwe kamer!

Liefs Riasaskia schreef op 28-02-2010 20:13 het volgende:
Hoi lieve Lucas,

Het is al weer een week geleden dat we samen een lekkere pannenkoek hebben gegeten en samen door het Haarlemmerbos zijn gerend. Wat kun jij rennen zeg!! je rende eerst met mama, toen met Peter, met papa en toen nog een keer met je mama en mij samen......dat was wel lekker om even warm te worden, want wat was het koud!
We wensen je deze week heel veel succes met de verhuizing, hopelijk ben snel gewend aan je nieuwe omgeving.

Ik zal je nog een stukje verhaal vertellen.......

Het mannetje vertelde dat hij uit een land kwam dat op Zweden lijkt. Ik vond het gek, ik kon hem goed verstaan. Ik vroeg aan hem hoe dat kon dat hij onze taal sprak. Hij vertelde dat hij een speciale vertaalring had zodat hij met alles en iedereen kon praten. Ook met de dieren! Wow ,dat is natuurlijk wel heel speciaal dat je met alles en iedereen kunt praten maakt niet uit wat voor taal. Hoe kom je hier dan? vroeg ik. Nou zei het mannetje dat is een heel lang en spannend verhaal. Ik vroeg hem, hoe heet je eigenlijk. Knut zie het mannetje ik heet Knut en ik kom uit Zweden.

Het begon allemaal toen ik in het bos aan het werk was om de zwakke dieren die in de sneeuw vastzaten te helpen. Opeens begon de bodem enorm te trillen en te schudden. Ik stond op een heuvel en zag opeens allemaal dennenbomen naar beneden glijden....oh jee, een lawine! Voor ik het doorhad werd ik gegrepen door een rivier van sneeuw en wist niet meer wat onder en boven was. Ik verloor mijn bewustzijn en toen ik weer bijkwam zat ik niet in de sneeuw........waar was ik?


Zo Lucas, dit verhaal wordt weer vervolgd, ik moet er weer een tijdje op broeden......

Een hele dikke knuffel van ons allemaal.

Sas, Pe, Thomas en Lucmama djego/els schreef op 24-02-2010 18:39 het volgende:
heerlijk als ik lucas weer even tegen kom.ik krijg die geweldige big smile ,van hem.en dan is het weer even knuffeltijd.en handje klap.wat een geweldige leuke foto s staan er weer in het fotoalbum.als ik een dipje heb en kom lucas tegen ,en ik krijg de heerlijke lach,dan kan mn dag niet meer stuk. gr .elsMarlies schreef op 31-01-2010 17:46 het volgende:
Ha die Lucas, wat heb je genoten vandaag in de sneeuw met Marianne!Goed idee van haar om je lekker te laten gaan en erbij te gaan zitten om zo van je te genieten!Je koppie zei genoeg!Je genoot!!!!Wat leuk!Ook vond je de muziek van MTV erg leuk, en...interessant!je bleef wel heel intensief luisteren naar deze muziek, heeeel anders danK3, maar zoals we je zagen zitten in je buggy.....genoot je erg!!!je bent een snoepie!elise van Dijk schreef op 25-01-2010 10:34 het volgende:
Hi Linda,
Wij vonden het heel mooi zoals Lucas in het Volkskrant Magazine beschreven werd. We hebben veel bewondering voor jullie. Benjamin heeft bij Lucas in Confetti 1 en 2 gezeten. Hij zit inmiddels in groep 4 groen. Het gaat ook elk jaar ietsie minder maar net als jullie genieten we onwijs van ons bijzondere ventje! De liefde die je hebt voor deze kinderen is ongelooflijk! Het zal moeilijk zijn hen ooit los te moeten laten maar we kunnen wel terugkijken op mooie jaren met hen.

Liefs,

Michel, Elise, Thomas, Benjamin en Storm van Dijk.Ria Huizinga schreef op 21-01-2010 19:53 het volgende:
Lieve Lucas,
Wat een avontuur heb je gisteren beleefd in het ziekenhuis. Gelukkig was er een hele lieve dokter. En natuurlijk je lieve papa en mama dicht bij je!
Wat ben je toch een dapper en lief ventje!

Liefs Dirk, Ria, Laura en Mariskanancy schreef op 21-01-2010 15:36 het volgende:
Hallo lieverds, af en toe lees ik natuurlijk Lucas zijn verhaal om weer op de hoogte te blijven. Wat een pech allemaal . Lucas met zijn blaas en dan auto, passen...
Ik hoop dat dit alles was en dat jullie weer kunnen genieten. Het zou fijn zijn als de tandarts zijn tanden kan doen. Ziet alles er weer mooi fris en schoon uit.
Hele dikke kus voor jullie allemaal
nancySylvia van Giersbergen schreef op 14-01-2010 12:16 het volgende:
Hoi Linda,

Ik kreeg afgelopen vrijdag van Marlies (van de Zonnebloem) het adres van deze site. Kwam er vandaag pas toe om m te lezen. Wat hebben jullie moeten doorstaan zeg. En dapper om de beslissing te nemen om Lucas uit huis te plaatsen.

Wij zijn nu ook in het proces om Yoran op termijn op het terrein van SEIN te laten wonen. Nu gaat het nog, maar over een paar jaar niet meer.

Als je vragen hebt, kun je me gerust mailen.

Sterkte met de kids en dikke knuffel voor Lucas.

Groetjes,
Sylvia van Giersbergen (moeder van Yoran)marjolein schreef op 11-01-2010 12:40 het volgende:
Lieve Linda en Ad,

Wat een prachtig verhaal in de Volkskrant. We hebben het aan meerdere mensen laten lezen en we waren allen zeer ontroerd!

Tot snel!

Groetjes, Marjoleinsandra blankennagel-oranje schreef op 10-01-2010 22:20 het volgende:
Hoi Linda,

Zoals je zelf al schrijft,inderdaad het is heel mooi geschreven in de krant.

Het blijft een heerlijk kind,en nogmaals ik bewonder jullie hoe jullie met ALLES omgaan.

XX sandradaniella schreef op 10-01-2010 14:49 het volgende:
lieve linda,

per toeval kregen wij gisteren een volkskrant in het centrum van Assen om te lezen.
( we waren met de trein) altijd handig om dan de krant te lezen!
zie ik net op de site dat er een artiel in staat over Lucas!
ik heb hem net even op de site gelezen.
wat is het mooi gescheven.
spreek jullie snel weer

knuffel voor Lucas!

x Daniellasaskia schreef op 02-01-2010 21:09 het volgende:
Hoi Lieve Lucas,

Wij willen je een goed 2010 wensen en hopen dat het dit jaar allemaal rustig verloopt. We komen snel weer naar je toe om je weer eens te zien!! Ik heb de foto's van mama bekeken en gezien hoe je van de sneeuw hebt genoten. Hier ligt nu ook een pak sneeuw zoveel dat we er bijna niet meer doorheen komen. Nu, ik zal je nog een stukje verhaal vertellen...zoals beloofd....

Het mannetje vertelde me dat hij me pas zijn naam kon vertellen als ik hem eerst een veilige schuilplaats had gegeven. Ik nam hem mee naar de zolder van onze schuur. Dit leek me handig want daar mogen Thomas en Luc niet komen en de kat komt daar ook niet. Ik zette het mannetje op de zolder neer en hij ging naar de plek waar alle tuinmeubelen zijn opgestapeld en ging op een leuning van een tuinstoel zitten. Ik keek naar hem en hij zag er bezorgd uit. Hij gaf een zucht en zonder dat ik om iets vroeg begon hij te vertellen. Hij woonde in een bos in een ver land. In een land waar de dagen in het najaar heel kort zijn en waar het in de zomer altijd licht blijft. Hij vertelde over meren en uitgestrekte bossen, een land met een blauw/gele vlag. Dat moest Zweden zijn....!

Ik vertel snel weer verder.....

Groetjes en een dikke kus van ons. Pe, Sas, Thomas en LucDaniŽlla schreef op 02-01-2010 13:40 het volgende:
Lieve Lucas,

een heel gelukkig nieuwjaar voor jou!
en natuurlijk voor je ouders en je zus en je broertje's.

dikke knuffel voor jou

liefs DaniellaAnita schreef op 31-12-2009 13:18 het volgende:
Lieve, lieve Linda,

Als er een Nobelprijs zou bestaan voor liefste en zorgzaamste moeder die ook nog oog heeft voor de wereld om haar heen, zou jij hem als eerste moeten krijgen!

Ik wens je een fijne jaarwisseling. We hebben vandaag een blauwe maan (2x volle maan in 1 maand), hopelijk brengt dat jullie het geluk dat jullie zo verdienen. Dikke kus voor iedereen en tot gauw!Marlies schreef op 24-12-2009 07:35 het volgende:
Lieve familie!
Lucas heb ik gister al een superkerstknuffel gegeven,maar wil hier ook een kerstgroetje achterlaten!
Ondanks dat jullie Lucas ontzettend thuis zullen missen, hoop ik dat jullie toch fijne dagen kunnen en zullen hebben!
Op de "Slonnesloem"zullen ze hem ook zeker verwennen!
Een heel rustig en liefdevol 2010 gewenst voor allemaal!
Dikke knuffel,marliesmieke schreef op 06-12-2009 16:29 het volgende:
Hoihoi, ik was informatie aan het zoeken over het sanfillipo syndroom. Ik heb een persoon van begin 40 nu op de groep op mijn werk.

Dankjewel voor deze website en informatie erop want deze kan ik weer gebruiken op mijn werk.

groetjes,1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12Powered by Argeweb