Welkom in ons gastenboek. Het is voor ons heel fijn om berichten te ontvangen en lezen. Het geeft ons veel moed en kracht. Hieronder kun je een bericht achterlaten.

.

Naam/Name
*
E-mail
*
Website
Dit bericht moet eerst nog goedgekeurd worden/This message has to be approved first
* verplicht/mandatory

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

Marlies schreef op 22-11-2009 12:26 het volgende:
Hoi hoi, hebben jullie genoten van Lucas en elkaar met de Sintintocht op SEIN?Wat kan dat mannetje van de liedjes genieten he?Hij herinnert ze echt!Zeker zie ginds....!Fijne zondag,fenna schreef op 23-10-2009 22:49 het volgende:
hoi Linda Wij lopen met Jeffrey bij een tandarts en het umcg deze twee vrouwen gaan heel goed met zieke en gehandicapte kinderen het zijn schatten van mensen ze hebben veel geduld en belangstelling naar de ziekte van Jeffrey maar heelas kan ik je geen advies geven want Jeffrey heeft nog geen gaatjes hij heeft een goed gebit tot nu toe liefs fennaTrix schreef op 13-10-2009 08:52 het volgende:
Lieve Lucas,

Bovenaan je website staat: fijne verjaardag!
Ook Rob en Trix wensen je een fijne verjaardag toe, als die net zo is als zondag, dan gaat het lukken.
Wat hebben we met z'n allen gezellig pannenkoeken gegeten en wat zat je prinsheerlijk in je nieuwe buggy te genieten van alle aandacht en cadeautje.
Knabbel nog maar lekker lang op al je speeljtes.
Liefs en een grote knuffel van ons.Daniëlla schreef op 12-10-2009 20:42 het volgende:
lieve Lucas!

alvast van harte gefeliciteerd met je 8ste verjaardag
heb je nog lekker kunnen genieten van je pannekoeken?
in ieder geval heeft je moeder leuke fotos op haar hyves staan, en ben jij volgens mij goed verwend met kado's!

tot zaterdag

dikke knuffel van Jeffrey;) & ook natuurlijk van mij

x liefs Daniellasaskia schreef op 11-10-2009 21:12 het volgende:
Hoi lieve Lucas,

Wat heb je vandaag genoten van je ver jaardag en wat heb je leuke cadeautjes van iedereen gekregen. Je zat lekker in je nieuwe buggy en je was helemaal tevreden, keek naar buiten naar de auto's en de mensen die voorbij liepen. Je was aan het spelen met je nieuwe cadeautjes die je allemaal aandachtig bekeek. En je gaf almaar lachjes aan iedereen die bij je zat of stond. Heerlijk om je zo te zien en ook fijn voor je papa en mama en broers en zusje dat je zo ontspannen was.
Ik heb je nog een stuk verhaal beloofd dus daar gaat ie dan......

Ik had dus mijn koffiekopje op het mannetje gezet. Net op tijd want onze rode kater die lust bijna alles. Zo ziet hij er ook uit, dik en groot. Ik dacht wat nu, het kan toch niet waar zijn dat ik een kabouter heb gevangen? en wat moet ik met het mannetje? Ik draaide heel voorzichtig mijn kopje om ( ik had de kat eerst weggejaagd) en knipperde met mijn ogen want in mijn kopje zat een mannetje. Het mannetje keek mij aan en leek niet eens bang van mij. Ik wist niet wat ik moest doen. Het leek of het mannetje iets zei maar ik kon het niet horen. Heel voorzichtig hield ik de beker vlak bij mijn oor. Het mannetje kon mijn gedachten lezen en zei dat ik niet bang hoefde te zijn maar dat hij mijn hulp nodig had. Hij vroeg of ik een veilige plek voor hem kon vinden waar hij zich schuil kon houden zonder dat hij werd ontdekt. Tsja waar verstop je een kabouter???? Ik heb een paar vogelhuisjes in de tuin misschien is dat wat? Nee zei het mannetje dat is veel te gevaarlijk en te hoog om in te klimmen. Ergens in de tuin dan? Nee, er zit een uil in de boom die mij een lekker hapje vindt en alles in de gaten heeft en het ook aan alle dieren verteld dus dat is niet handig. Oke, ergens binnen in huis dan......maar voordat ik je verstop ik wil eerst eens weten hoe je heet........wordt vervolgd.Mariska schreef op 09-10-2009 21:06 het volgende:
Hoi Linda en Ad!

Wat een dag zeg!! Dit hadden jullie nooit verwacht toen jullie vanmorgen wakker werden. Gelukkig zijn er nog lieve mensen die aan jullie en Lucas denken! Dat hebben jullie echt verdiend.

Vandaag heb ik genoten van jullie mannetje! Zijn lach is niet van zijn gezicht geweest en wat zit hij toch goed en ontspannen in zijn stoel! Op zijn werkblad slaan vindt hij erg leuk om te doen en krijgt hierdoor de slappe lach . Vanavond ging ik om 20:00 uur weg bij De Zonnebloem en hoorde Lucas nog in zich zelf praten! Volgens mij was hij de dag aan het na bespreken op zijn manier. Wat zal hij heerlijk slapen vannacht.

Tot snel!Marlies schreef op 09-10-2009 18:46 het volgende:
De wereld is zo slecht nog niet!Vandaag mogen genieten van een supermooie morgen met jullie Linda en Ad!voor Lucas!Ik heb genoten, was geraakt en kan zo ervaren dat er echt nog hele lieve mensen bestaan!Fijn!
Jullie en vooral ook Lucas zijn het meer dan waard, tegek, dat er meer mensen zijn die dat zien!Ria Huizinga schreef op 28-09-2009 12:10 het volgende:
Lieve Lucas Wat fijn dat je zo heerlijk geniet van je nieuwe bedbox!! We wensen je heeeel veeel heerlijk slapende en warme nachten toe met hele mooie dromen! Liefs Dirk Ria Laura MariskaMarco schreef op 25-09-2009 20:46 het volgende:
Beste ouders van Lucas, Ik ben leerkracht in het speciaal onderwijs. Ik heb nu voor het 2e jaar een meisje met het San Phillipo syndroom in de klas. Het is voor ons ook een hele zoektocht om met haar prettig de dag door te komen. Ik zie ook dat zij de eerder aangeleerde vaardigheden gaat verliezen. Ik ben erg blij met jullie website over Lucas. Het is zo herkenbaar en duidelijk beschreven. Hier kunnen we veel van leren! Heel veel sterkte en ik zal zeker vaker jullie site raadplegen. Met vriendelijke groet Marco, leerkracht.Lucas schreef op 19-09-2009 19:55 het volgende:
Zo mama en papa, ik ben zo blij met mijn bedbox!Kruip er lachend in, ga lekker staan springen en kruip dan als iedereen weg is, heeeeel diep weg onder mijn dekens! Oja, neem dan daar ook bij, mijn oranje baby-deken, dan krijg ik het tenminste lekker warm! vanmorgen was het uitslaapdag, en vond ik het pas om 9.15u.tijd om op te staan, toch slim he?Daar is het weekend voor toch? Ik slaap nu ook al lekker!Ga dromen over auto's en bussen, hondjes en...van jullie! Dikke knuf!saskia schreef op 17-09-2009 20:26 het volgende:
Lieve Lucas, Ik wil graag regelmatig wat in je dagboek schrijven. Ik heb eens zitten denken in wat voor vorm ik dat zal doen........ Ik dacht, ik ga je een verhaal vertellen, geinspireerd door de ontmoetingen met jou. Afgelopen zondag hebben wij elkaar ontmoet en dat was heel gezellig. We zijn naar het pannenkoekenhuis geweest en hebben daar met zijn allen lekker gegeten. Laat ik dan maar eens beginnen. Ik zat laatst op een zonnige morgen in mijn tuin en hoorde opeens geritsel bij een struik. Ik wist niet wat het was maar mijn gevoel zei dat het wel een vogeltje of een muis zou zijn maar op een of andere manier werd mijn aandacht er steeds weer naar toe getrokken. Ik keek nog eens goed en ik dacht dat ik droomde maar daar onder de Hortensia zat een heel klein mannetje. Ik keek ademloos naar wat hij aan het doen was. Hij zag er gek uit, een beetje van vroeger. Een beetje middeleeuws zou ik zeggen. Hij droeg een leren buidel op zijn rug en die leek nogal zwaar. Ik zag zweetpareltjes op zijn kleine voorhoofd en het leek wel of hij iets aan het verstoppen was. He wat was dat? oh jee ,onze dikke rode kater kwam daar aangeslopen. Wat moet ik doen, als ik de kat weg jaag dan is het mannetje ook weg, dacht ik. Net voordat de kat het mannetje zou pakken, zette ik mijn koffiebeker over het mannetje heen en.... Wordt vervolgd..... Liefs en een dikke knuffel Saskia, Peter, Thomas en LucRaymond schreef op 15-09-2009 16:20 het volgende:
Tja, Ad en Linda, we spreken elkaar eigenlijk nooit, maar regelmatig kijk ik toch even op deze site om te zien hoe het met Lucas, met jullie en met de andere kinderen gaat. Een rode draad de afgelopen jaren is toch wel het gevecht tegen het onbegrip en de bureacratie bij instanties. Heel knap dat jullie toch steeds volhouden en doorknokken. Groetjes, Raymond.marlies schreef op 24-08-2009 14:02 het volgende:
hoi lieve mensen, daar ben ik weer!Heel blij, omdat...ik zometeen Lucasje weer kan zien en een hele dikke knuffel kan gaan geven na 2 weken vakantie!En zlef ook weer een beetje mee kan zorgen voor hem!Ben erg benieuwd naar zijn koppie! Inderdaad een supermooie foto van Ad en Lucas!Kan zo aan de muur!Zou ik doen! Tot snel, xsaskia Ruigrok schreef op 18-07-2009 21:40 het volgende:
Hoi Lucas, Twee maanden geleden heb ik een berichtje in je dagboek geschreven omdat wij toen hoorden hoe ziek jij bent. We lazen toen jou hele geschiedenis op de website en dagboek. Inmiddels kennen we je nog beter doordat wij jouw papa, mama, Anthea, Stijn en Julian hebben ontmoet. Dit eerste weerzien na lange tijd was erg gezellig en we hebben heel veel gepraat over jullie wel en wee. We hadden een hele leuke middag en vonden het jammer dat je er niet bij kon zijn. Papa en mama hebben uitgelegd dat dit niet zomaar gaat omdat je dan erg onrustig wordt maar lieve Lucas je wordt niet vergeten want tijdens een ritje in onze rode eend vertelde je broertje Julian aan onze twee zoontjes Thomas en Luc wie jij bent, dat je niet meer thuis woont en dat je soms stout bent maar ook heel lief . Vertederend, zo in het hart, zo zuiver.....kinderen zo ongecompliceerd. Dikke knuffel Sas, Pe, Thomas en LucTrix schreef op 26-06-2009 22:39 het volgende:
KINDEREN EN KANSEN.................mooi gevonden. Michael heeft een mooie duidelijke site gemaakt. Knap gedaan. En nu: geld inzamelen op rekeningnummer: 1254.97.997Alicia Bennett schreef op 26-06-2009 06:15 het volgende:
Hello, I just wanted to pop in and see how you were doing. I hope everybody is doing well. Hugs, Alicialinda de korte schreef op 21-06-2009 13:09 het volgende:
Lieve mensen, zo te zien was het weer een bijzondere dag en heeft iedereen op zijn manier genoten. Fijn dat de familie Kuks dit (kan) doen. lieve groetjes van Linda.Ria Huizinga schreef op 18-06-2009 22:16 het volgende:
Hoi Linda Ad en kids, Wat fijn dat jullie en alle anderen zo genoten hebben op de Sanfilippo dag bij de familie Kuks. Op de foto's is goed te zien dat jullie allemaal genieten Liefs fam Huizingasaskia Ruigrok schreef op 27-05-2009 22:37 het volgende:
Beste Linda en Ad, Met veel bewondering heb ik jullie website gelezen. Hoe doe je het allemaal? Je kunt het allemaal heel goed verwoorden. Geemotioneerd was ik toen ik jullie verhaal las. Wat erg allemaal. Ik ben zelf ook moeder en weet dat als het met je kind niet goed gaat het met jezelf ook niet zo goed gaat. Ik vind het heel erg dat in een land als Nederland waarin alles zo goed geregeld is, jullie tegen zoveel muren hebben moeten aanlopen voordat eindelijk duidelijk werd wat er met Lucas aan de hand is.......wat een frustratie zal dat hebben gegeven. Vreselijk almaar het gevoel te moeten hebben dat er iets mis is met je kind en dat je niet serieus wordt genomen en er wordt gezegd dat je er maar even een weekeindje tussenuit moet! Wat goed om te lezen dat Lucas het fijn heeft op school en dat hij zo heeft genoten met De Belevenis! Een hele dikke knuffel voor Lucas ! Groetjes, Saskia, Peter, Thomas en Luc RuigrokMarlies schreef op 13-05-2009 10:46 het volgende:
Wat een ontzettende leuke foto's van jullie en vooral van Lucas!Hij heeft overduidelijk GENOTEN met het superdagje uit! Wat lief van Trix en Rob! Zij zullen er zo mogelijk nog meer van hebben genoten denk ik! Fijn!Ria Huizinga schreef op 08-05-2009 12:30 het volgende:
Hoi Linda, Wat lief van je zwager en schoonzus dat je zo'n geweldig moederdag kado krijgt. Veel plezier xx Riaelsa/djego mama schreef op 09-04-2009 01:36 het volgende:
hier het beloofde berichtje.ik ben echt oud blond wat computers betreft.de laatste 2 weken weer heerlijk een paar uur perdag weer met lucas opgetrokken ook vorige week zaterdag want djego werkte op de crocus.lucas was weer lekker aan het spelen in de tuinen zong op zijn manier en had veel praatjes het waren wel allemaal losse woordjes .afgelopen vrijdag zijn we naar de ringvaart gelopen en hebben naar de bootjes gekeken daarna nog een thee gedronken met honing en pieter post gekeken .ook nog even op de fiets van 1 van de andere kinderen gezeten en lucas met een smile van oor tot oor.ik hoop dat lucas op zijn manier net zo van deze uurtjes geniet als ik van hem.hierbij wens ik je fijne paasdagen met elkaar. els deunmarianne schreef op 07-04-2009 10:41 het volgende:
hoi hoi, ik ben gisteren met lucas naar de gym geweest. Het luchtkussen stond aan, vond hij helemaal super! Hij rende er steeds in, rende een rondje door het luchtkussen en daarna een rondje buiten het luchtkussen om. Hij was echt heel blij, maar wel super moe na 25 minuten. daarna zijn we met de buggy en de hond van mijn schoonouders(timo) gaan wandelen. lucas vond het helemaal leuk. kijken waar de hond heen gaat en wat hij doet. Toen timo ging spelen met een andere hond vond lucas dit erg leuk om te zien en volgde ze met zijn ogen en een hele grote lach op zijn gezicht. ik heb weer genoten van jullie mannetje. tot gauw liefs marianemariska schreef op 22-03-2009 21:27 het volgende:
Hoi Allemaal, Lucas heeft vanmiddag weer erg genoten!! Hij is naar Zandvoort geweest en genoot erg van de autorit er naar toe. Daar aan gekomen heeft hij heerlijk door de duinen gerend. Hij was door het dollen heen. Toch nog even naar het strand, maar stond een hoop wind!! Op de terugweg zijn we gestopt bij de Mac Donalds. Lucas had niet genoeg aan zijn happy meal en at mijn patatjes ook nog op. Om 18:45 uur waren we terug op de Sonnesloem. Hij is heerlijk gedoucht en is gelijk zijn bed in gegaan!! Hij heeft weer een top middag/avond gehad. liefs, Mariskamarlies schreef op 19-03-2009 09:38 het volgende:
Tja....het is gElukt!Lucas is nog mooier vandaag!hij heeft een superkort koppie met haar, boeviger dan nu kan hij er haast niet uitzien!ging prima met die man!in zijn buggy, volop liedjes zingen, haartjes uit zijn gezichtje blazen en erna....snel onder de douche!Hij moest er wel van lachen!De restjes bijgewerkt, toen Lucas in zijn bedje lag te slapen!(anders was zijn oortje er ook af gegaan, want rustig stilzitten was er natuurlijk niet bij!)Resultaat, onweerstaanbaar lief mannetje, v met super hoge knuffelffaktor!De volgende x Linda ALS KAPPER!!!!Sophie schreef op 18-03-2009 22:14 het volgende:
He Ad en Linda, Omdat ik in het weekend werk, zie ik jullie weinig. Maar toch wil ik even laten weten dat ik het heerlijk vind om Lucas zijn stralende gezichtje te zien als ik binnen kom lopen op de Zonnebloem. Als spelbegeleider ben ik er natuurlijk voor alle leuke dingen, dus ik zie hem altijd genieten. Zijn woordjes zijn nu minder, maar dat doet niet af aan zijn plezier! Liefs, Sophie Prinsangelique van der miessen schreef op 10-03-2009 15:26 het volgende:
Uit het oog niet uit het hart lees heel vaak nog mee... Dikke kus van Ons 4-tjesNicole schreef op 09-03-2009 16:41 het volgende:
Hay Linda Ik weet niet of je nog weet wie ik ben, maar ik heb vorig schooljaar stage gelopen bij de Zonnebloem. Ik heb toen heel veel één op één begeleiding gegeven aan Lucas. Nou had ik een vraagje aan jullie, Ik ga namelijk voor school een voorlichting geven en ik wilde dit graag doen over het Sanfillipo syndroom, omdat het op mij toendertijd heel veel indruk heeft gemaakt.. Het zou fijn zijn als ik daar wat hulp van jullie bij zou kunnen krijgen. Zodat ik een goed beeld krijg van wat de ziekte nou echt in houdt en wat het met een gezin doet. Als jullie hier geen tijd voor hebben is dat heel goed te begrijpen. Zouden jullie mij een reactie terug willen mailen op onderstaande adres? Heel erg bedankt!!Marlies schreef op 08-03-2009 19:14 het volgende:
Lucas heeft vanmiddag genoten van oma en papa op bezoek! Hij was heel rustig ,maar keek zooooo blij! Chips en een lekkere beker drinken, rennen op de gang en steeds Oma en papa tegenkomen, zijn dag was prima!Suzanne schreef op 07-03-2009 23:29 het volgende:
Hallo Linda, Och wat moet het toch moeilijk zijn om je kind zo over te moeten geven aan de andere mensen die zo goed voor hem zorgen, en zoo lief voor hem zijn, maar ja, je had het gewoon allemaal zelf moeten zijn. Gezellig aan tafel, gezellig samen naar bed brengen..het voelt niet goed om het aan anderen over te moeten laten..ook al heb je geen keus. Met heel veel bewondering lees ik je berichtjes, maar voel de pijn en het verdriet tussen de regels door. Maar wat mensen je ook zeggen, of hoe hard hun uitspraken misschien ook mogen zijn, ik lees niets dan liefde voor alle kinderen uit je verhalen, jij geeft alles wat je hebt, alles wat je je maar kan geven, geef jij aan je kinderen, stuk voor stuk en ieder met hun eigen dingetjes en laat niemand ooit wat anders beweren!!! Hele hartelijke groetjes, Suzanne1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12Powered by Argeweb