Welkom in ons gastenboek. Het is voor ons heel fijn om berichten te ontvangen en lezen. Het geeft ons veel moed en kracht. Hieronder kun je een bericht achterlaten.

.

Naam/Name
*
E-mail
*
Website
Dit bericht moet eerst nog goedgekeurd worden/This message has to be approved first
* verplicht/mandatory

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

marjolein schreef op 13-10-2008 16:12 het volgende:
Lieve Lucas, Gefeliciteerd met je 7de verjaardag. Ik wens je een hele fijne dag met heel veel kadootjes! En natuurlijk Ad en Linda: gefeliciteerd met jullie kanjer. Tot snel, Liefs, MarjoleinDaniëlla schreef op 13-10-2008 13:38 het volgende:
hoi Lucas, van harte gefeliciteerd met je 7e verjaardag! maak er een fijne dag. hoe gaat het verder met jou & en je vader moeder zus en broers? heb je leuke kadotjes gekregen? nou ik hoor het vast wel van je moeder xxx DaniellaMireille van Boldrik schreef op 07-10-2008 13:10 het volgende:
Lieve Linda, Ondanks het feit dat we niet veel contact met elkaar hebben denk ik toch regelmatig aan jullie, wanneer ik bijvoorbeeld met Albert over jullie praat en natuurlijk ook gewoon omdat we kinderen van dezelfde leeftijd hebben. Na een drukke periode had ik een moment van rust en bezocht je website weer, want dat had ik allang niet meer gedaan. Lucas' verhaal en de ontwikkelingen in jouw dagboek grijpen me opnieuw enorm aan en ik wil je laten weten hoezeer ik jou en Ad bewonder. Ik wens jullie natuurlijk sterkte, maar vooral ook heel veel goede momenten, samen, met Lucas, en als gezin! Veel lieve groeten, ook van Albert, Mireillenancy schreef op 06-10-2008 14:19 het volgende:
Hoi lieve Lucas, het is al weer een tijd geleden dat ik je gezien heb. ik hoop dat je het nog steeds naar je zin hebt op je school. dikke kus en tot gauw. nancyHélène schreef op 24-09-2008 11:16 het volgende:
Beste Linda, Wij kennen elkaar wel niet maar ben bij toeval op je site gekomen en lees vol bewondering je site. Wij hebben een dochter en die haar gezondheid laat helaas nogal wat te wensen over. We hebben haar net voor een revalidatieschema naar de Trappenberg gebracht voor 8 weken. Jou verhaal is voor mij gedeeltelijk wel herkenbaar. Sterkte in deze moeilijke en zware strijd om de juiste zorg te krijgen en vooral te regelen. Groeten HélèneRein Mulder schreef op 23-09-2008 22:05 het volgende:
Lieve Mensen ga na een jaar de zonnebloem verlaten . Ben blij Lucas af en toe begeleid te hebben een lieve groet Rein MulderMarlies schreef op 07-09-2008 20:32 het volgende:
hoihoi, Lucas is gister heerlijk naar het strand geweest met de B-kant mee en heeft daar patatjes gegeten! Vandaag veel binnen, maar hij kon zich eigenlijk goed vermaken.Blokken bouwen , afgewisseld met lekker naar buiten en dan weer een filmpje in de buggy, ging heel goed! We kregen ook weer heel veel knuffels! Zal er een voor mama per internet doorgeven!!!Inslapen deed hij grinnekend, en sliep meteen! Hij is om op te vreten!, dagdag de Zonnebloempjesjolanda bron schreef op 05-09-2008 17:50 het volgende:
Hoi Linda, Ik heb jullie verhaal gelezen. Ik had het gehoord van mijn schoonouders. Dus ik dacht nu moet ik het toch maar eens gaan lezen. Ik was er diep van onder de indruk wat een schokkend verhaal. Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht wensen. Dit ook natuurlijk ook van Ruud en onze jongens. Groetjes Jolanda Ruud Jesper en JelmerRoger Roelofsma schreef op 19-08-2008 20:16 het volgende:
Hoi Linda, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. 20-08-2008, een bijzondere datum om je (40e?) verjaardag te mogen vieren. Ik hoop dat jullie samen een heel gezellige dag zullen hebben. Enige tijd geleden hoorde ik van Ruud Adam het schokkende nieuws over jullie zoon Lucas. Vorige week heb ik jullie verhaal gelezen en ik was er diep van onder de indruk. Wat moeten jullie, al vanaf de geboorte van Stijn, een moeilijke tijd hebben doorgemaakt. Die jarenlange onzekerheid en al dat onbegrip waar je tegen aanloopt, en dan ook nog al die slapeloze nachten, ik kan me heel goed voorstellen dat je je daardoor volkomen machteloos en radeloos gaat voelen. Ik heb heel veel respect en bewondering voor de wijze waarop jullie je hier doorheen geslagen hebben. Ik heb ook de indruk dat jullie hierdoor als gezin heel sterk zijn geworden, een hechte eenheid. Misschien kan dat jullie de energie geven om door te gaan en om extra te genieten van de mooie momenten in jullie leven. Linda en Ad, heel veel kracht en sterkte gewenst. Het ga jullie goed. Rogercatherine schreef op 18-08-2008 08:47 het volgende:
Hallo Linda, Wat mooi en rustgevend dat jij het allemaal zo goed voor ons allen, San Filippo ouders, verwoordt. Ik heb echt heel veel aan jouw dagboek, want ikzelf voel wel exact hetzelfde als jou, maar kan het niet of wil het niet zo goed verwoorden. Het is echt niet makkelijk, zeker als je de dag (zoals vandaag) begint met 2 uur slaap, omdat Mathis tss 1u en 9u niet heeft geslapen en als een gek zat rond te hollen in huis en tuin! Gellukig is het hier in Ankara 's nachts nog zo'n 25°!! Maar dan zoals je zegt zijn er ook echt veel goede momenten. We komen net terug van een 8-dagen vakantie in het noorden van Griekenland. Ook al was het niet eenvoudig toch heeft Mathis ervan genoten : spelen in zee en zwembad, boten kijken, naar de zee en zon staren.... Dank dat je er bent en bent zoals je bent. Dikke kus. Ik bel je snel. Catherine.vincent lamers schreef op 13-08-2008 11:22 het volgende:
Hallo Linda, Bij toeval ontdekte ik jullie site over Lucas. Ik ben/was de muziekleraar van Lucas op De Waterlelie. Afgelopen maandag was de eerste werkdag, het eerste contact met de nieuwe klassen. Na afloop vroeg ik me toch af, waar is Lucas toch. Normaal kwam hij altijd wel een paar keer op een dag mijn muzieklokaal ingestoven. Ik begrijp nu dat ik hem niet meer op school zal tegen komen. Op De Waterlelie zitten veel speciale kinderen, eigenlijk allemaal, maar Lucas viel daar tussen toch extra op. Ik fietste regelmatig met Mariella nar school en dan kwam Lucas toch vaak ter sprake. Ik ben blij voor jullie dat er een plek voor hem op het DAC gevonden is. Ook daar is een leuke muziekleraar en wellicht zien we Lucas vanaf het speelplein aan de overkant nog wel eens voorbij komen. Ik wens jullie een hele goede tijd op het DAC. Met vriendelijke groet Vincent Lamersmarlies schreef op 09-08-2008 20:13 het volgende:
Hoi Linda, heb aan je gedacht gister hoor, hopelijk heb je zoooooo kunnen genieten van je mannetje!!!!!!lekker met zijn tweetjes samen! Hij heeft er in ieder geval errug naar uit gekeken, dat :"mijn mama me middag kom halen"! hebben we veel gehoord! geniet van deze uitstapjes samen!Goed voor jullie allebei!liefs van mijRoos schreef op 09-08-2008 00:56 het volgende:
Hoi Linda, Hopelijk heb je vanmiddag "quality time" met Lucas gehad. Hij was snel weer af te leiden hoor, nadat je weg was. Je had hem lekker moe gemaakt. Ik legde hem `s avonds in bed en binnen een minuut was hij weg! Heeft Anthea het leuk gehad op paardrijkamp? Groetjes Rooskes schreef op 06-08-2008 20:14 het volgende:
hoi ik ben kes en ik ben 9 jaarSilvia schreef op 25-07-2008 21:39 het volgende:
Jeetje.. wat een zware beslissing voor jullie, maar wel de goede! Ik zat vandaag weer aan het NSGK Zomerfeest te denken en dus ook aan jullie. Ik heb die dag gezien dat er zoveel liefde in jullie gezin is, ook al hebben jullie het nog zo zwaar met twee van zulke bijzondere kinderen. Lucas en de rest van jullie gezin zullen dan ook nog lang in mijn gedachten terug komen! Als je iets niet begrijpt, probeer het dan te bewonderen! Liefs en kusjes! SilviaTanya Mes schreef op 21-07-2008 17:29 het volgende:
Hallo Lieve Familie !! Wij begrijpen jullie gevoel van onmacht, onze kinderen vallen overal tussen wal en schip. We zijn nu bezig met Djanoah voor andere dagopvang want het zmlk is niet meer haalbaar voor hem. Na twee gesprekken te hebben gehad op het KDC de Regenboog "waar onze ouder harten gewoon worden vergruizeld" zijn ze wel voornemens om hem aan te nemen maar elke 3 maanden een update of het nog wel gaat + ze willen hem in de middag naar een zorgboerderij doen, hier verblijven enkel clienten tussen de 25 en 45 en deze kunnen redelijk zelfstandig werken. Er is ook geen kind georiënteerde ruimte, dus wij gaan aangeven dat wij deze optie niet de goede vinden. Dit kan betekenen dat hij dan ook niet wordt aangenomen en dan weten wij het even niet meer !! De instellingen en dagopvang in onze buurt zijn schaars ( misschien kunnen jullie mij aangeven waar ik info over de Zonnebloem kan vinden) Misschien kan ik er wat mee. Ik hoop dat jullie in de vakantie een beetje nieuwe kracht kunnen opdoen. Wij hebben Djanoah bijna de gehele 6 weken thuis dus een nieuwe uitdaging voor papa en mama. Maar anyway we zijn stapel gek op onze knul dus gaan we er gewoon voor en zien er gewoon wat afgetobt uit medio augustus. Haha Heel veel liefs van de Mesjes en na de vakantie gaan wij samen wat leuks doen Linda xxRia Huizinga schreef op 09-07-2008 14:38 het volgende:
Lieve allemaal, We willen jullie laten weten dat we aan jullie denken in deze moeilijke tijd. Jullie liefde voor de kinderen is onvoorwaardelijk, wees daar trots op!! Verstandelijk is te beredeneren dat de beslissing juist is, het gevoel staat daar lijnrecht tegen over. We wensen jullie sterkte en hopen dat jullie een weg hierin vinden. Dikke kus van ons allemaal Dirk, Ria, Laura en MariskaTrix schreef op 02-07-2008 22:41 het volgende:
Lieve familie, Jullie voelen waarschijnlijk dat je van Lucas afstand hebt gedaan. Niets is minder waar. Jullie liefde voor Lucas blijft. Probeer tijdens de vakantie aan het idee te wennen en te accepteren dat het zo loopt. Ga niet vergelijken met anderen, want er valt niets te vergelijken. Ik geef toe, makkelijker gezegd dan gedaan. Verstand en gevoel liggen duidelijk niet op één lijn, dat moet langzaam dichter naar elkaar toe groeien. En het zal nooit één lijn worden! Ook wij zullen er aan moeten wennen......maar vergeet niet, wij houden van jullie zessen. Liefs.Anita schreef op 02-07-2008 19:26 het volgende:
Lieve Linda, Wat moet jij je verdrietig voelen, na jullie moeilijke besluit! Ik wens jullie extra veel kracht en hoop van harte dat je toch een klein beetje kunt genieten van de vakantie. Hopelijk brengt de Scandinavische natuur wat rust. Kus, Anitayvonne bloemendaal schreef op 30-06-2008 10:26 het volgende:
Hallo lieve Lucas en familie, Mijn ochtenden met Lucas stoppen met ingang van volgend schooljaar. Ik heb dit met heel veel plezier gedaan. Ik hoop dat Lucas het ook gezellig vond. Afgelopen maandag was het reuze gezellig, vossenjacht en heerlijk buiten gespeeld en zelfs een tijdje naar de musical gekeken. Heerlijk om te zien hoeveel plezier hij dan heeft. Ik vond het erg leuk om jou, Linda, ook nog even te zien. Ik hoop dat Lucas ook het komende jaar de zorg krijgt die hij verdient, zoals ik begrijp uit het dagboek valt het niet mee om dit te realiseren. Heel veel succes daarmee en een hele fijne vakantie. Dikke kus aan Lucas. Groetjes, Yvonnemarianne schreef op 18-06-2008 20:20 het volgende:
Hoi linda en ad, Wat hebben jullie toch een heerlijk mannetje!! Ik zag hem gisteren weer voor het eerst na drie weken vakantie en hij heeft mij niet meer uit het oog verloren sinds dien. Hij was helemaal blij dat ik er weer was. Dat geeft je een fijn gevoel om weer te beginnen. Ik had er meteen weer zin in. gisteren hebben we pizza gegeten en ik ben nog aan het na genieten van lucas. Hij heeft echt 45 minuten aan tafel gezeten en heerlijk zitten smikkelen. Hij kan daar zo blij van worden dat je er zelf ook extra van geniet. Vandaag lekker rond gerend en heel vaak mijn naam geroepen dien nu niet meer ahanne is maar meer iets dat lijkt op maranne. Erg lief. Ik vind het fijn om te lezen dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad zaterdag, als er een volgende keer iets geregeld of gedaan moet worden wil ik graag iets voor jullie of de organisatie betekenen. tot gauw, liefs MarianneRia Huizinga schreef op 18-06-2008 14:27 het volgende:
Hoi allemaal! Fijn om te horen (lezen) dat jullie een super San Filippo dag hebben gehad! Het zal voor alle gezinnen heerlijk geweest zijn om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen etc. En uiteraard geweldig wat een organisatie! Liefs Dirk, Ria, Laura en Mariskaingrid schreef op 15-06-2008 17:32 het volgende:
hoi een berichtje van mij ik kijk regelmatig naar je gebeurtenissen met lucas en de andere kinderen in juli gaan we met stichting doe een wens naar euro disney en daar heb ik zo ontzettend veel zin in esmee ook met esmee gaat het wat minder maar dat nemen we maar voor lief we weten hoe het komt ik hoop je gauw weer eens te zien.veel plezier op de san filippo dag jammer dat we er niet bij kunnen zijn .groetjes ingrid jansenSilvia schreef op 15-06-2008 15:35 het volgende:
Hoi!! Ik heb net een beetje hier op de site rond gekeken. Mooie site!! Gisteren een leuke dag gehad?? Jullie keken er zo lang naar uit! Foto's van de NSGK-dag stuur ik waarschijnlijk donderdag! Liefs en kusjes aan heel de familie!! Groetjes Silviamarlies schreef op 12-06-2008 08:19 het volgende:
Hoi lieverds!Wat ben ik ontzettend blij,dat jullie dagje uit met zijn allen!!!zo´n succes is geworden!Apetrots ben ik op jou Lucas!En ook heel blij voor je, dat je samen met Bobby op de foto staat!Gek he?Stonden ze ineens maar voor je neus! Zo'n Sylvia is goud waard he?Fijn dat het zo goed klikte!Dikke knuf van mij en tot zaterdag, op naar de San Filippodag!Catherine mannaerts schreef op 10-06-2008 16:19 het volgende:
Hoi Linda, geniet van de Sanfilippo Dag!! Ik hoop alles in orde met jou en je familie. ik vertrek morgenvroeg naar NY. Mijn zus woont daar. tijdens deze trip ga ik Dr. Robert Desnick ontmoeten. ik hou je op de hoogte. groetjes. CatherineDaniëlla van Roekel schreef op 01-06-2008 20:12 het volgende:
hoi Linda, gaan julie vrijdag 6 juni ook naar Amersfoort? wij komen wel. en gaan jullie ook naar de sandfilipo dag?( 14 juni) ik zag het al op de site staan. liefs Daniella en Familiemarlies schreef op 30-05-2008 21:27 het volgende:
hoi hoi, heb Lucas net even nog een dikke nachtzoen gegeven!Hij is zooooo lief! vooral als hij slaapt!Zijn handje zit weer in de zalf, Sterretjes toch niet een heel goed idee op een kleuterschool denk ik! knuffie voor jullii allemaal!en tot zondag!de kukkies schreef op 25-05-2008 21:45 het volgende:
Ha die stijn alsnog van harte proficiat met je verjaardag,heb je een leuke dag gehad? En je mag natuurlijk morgen op school trakteren en ben je ook nog jarig we wensen jou heel veel plezier en dan zien we jou op 14 juni op de boerderij groetjes ook aan je papa en mama en je broertjes en je grote zus van ons allemaal De kuksjeslinda en peter schreef op 24-05-2008 11:20 het volgende:
lieve stijn en rest van de familie, gefeliciteerd en een hele leuke dag met kadootjes en hoop ook wat taart, Lees dat je niet zo lekker bent, maar probeer er van te genieten. We komen graag een andere keer, ben aan het werk en stiekem even een mailtje aan het sturen aan jullie. Dikke kus van peter en linda en alle kinderen.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12Powered by Argeweb