Welkom in ons gastenboek. Het is voor ons heel fijn om berichten te ontvangen en lezen. Het geeft ons veel moed en kracht. Hieronder kun je een bericht achterlaten.

.

Naam/Name
*
E-mail
*
Website
Dit bericht moet eerst nog goedgekeurd worden/This message has to be approved first
* verplicht/mandatory

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

Marlies schreef op 18-08-2014 21:14 het volgende:
Hoi Lucas

Heb je het een beetje naar je zin op gebouw 8? Ben benieuwd of het een mooie naam gaat krijgen! Je kamertje is prachtig , papa en mama zijn er druk mee geweest het er heel gezellig uit te laten zien!
Ben blij dat ik je af en toe zie en je een dikke knuffel kan geven!
En...kan ik alweer koen voro je haartjes te komen knippen? Dat zou fijn zijn! Zie ik je weer! Vraag maar even aan mama!!! dikke knuf, PalliesTrudih schreef op 26-09-2013 14:22 het volgende:
Fijn om de leuke snuit van Lucas te zien. Wat lijkt hij nog op zichzelf ! Een blije aanblik . Dat het al weer zo lang geleden is dat Lucas hier rondliep en vaak aan mij vroeg "kan jij mij hellepuh?". Ik kan mij bij zijn foto nauwelijks voorstellen dat hij zijn spraaktaal kwijt is.Maar ik begrijp dat hij nog veel "free hugs" voor jullie in de aanbieding heeft!
Groeten van TrudiMarlies schreef op 26-12-2012 11:52 het volgende:
Vrolijk kerstfeest mannetje!! Veel plezier bij mama en papa en genieten van alle aandacht hoor! Zie je snel dikke kerstknuffel voor jouSaskia schreef op 14-10-2012 21:20 het volgende:
Hoi Lucas,

Wat een gezellige verjaardag vanmiddag! Je genoot van alle aandacht. Vanuit je mooie kamer thuis gaf je ons veel glimlachjes en had er plezier in. Na een tijdje ws je erg moe en hebben papa en mama je weer naar de Zonnebloem gebracht.
We hebben van je genoten.
Dag lieve Lucas droom maar fijn van al je mooie cadeautjes.

Dikke kus.

Pe, Sas, Thomas en LucMarlies schreef op 14-10-2012 11:02 het volgende:
He lieve stoere man!!!! jij bent jarig bij mama en papa thuis vandaag! Damkan je ooknaar de mooie ballon gaan kijken! Geniet maar van alle knuffels,kadootjes en vrolijke gezichten! Fijne dag vent! Ik zie je morgen!!! ps.fijn dat ik weer in jegastenboek kan schrijven!!Trix schreef op 13-10-2012 13:29 het volgende:
Lieve Lucas, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Gelukkig kunnen we je weer via het gastenboek bereiken. Nog even wachten en dan komen papa en mama speciaal naar jou om je te feliciteren. Morgen krijg je knuffels van mij. Tot dan.Linda van der Wielen schreef op 13-10-2012 13:21 het volgende:
Hoi lieve Lucas, Van harte gefeliciteerd met je 11e verjaardag. Ga maar lekker genieten van alle knuffels en aandacht. Tot straks. Liefs, mama en papaTrix schreef op 10-02-2012 15:41 het volgende:
Hoi Lucas, Geniet je van het koude weer, lekker buiten zijn! Als je je maar goed aankleed, dan is het wel te doen. Liefs en een winterknuffel van je tante.marlies schreef op 02-01-2012 11:09 het volgende:
Gelukkig Nieuwjaar ventje!
Dat we maar weer veel mooie momenten samen mogen hebben!Samen met jouw geweldige doorzetingsvermogen en superlachjes!
Ook voor papaen mama, je broers en zus een super mooi jaar gewenst!!!xxxTrix en Rob schreef op 25-12-2011 09:04 het volgende:
Lieve Lucas en familie, Via deze weg willen we jullie met elkaar hele fijne dagen toewensen. Heerlijk de 1e dag met z'n zessen en de dag daarna met de rest van de familie. Geniet ervan. Kerstliefs van ons.Marlies schreef op 22-12-2011 07:24 het volgende:
Hoi lieve Lucas ,papa,mama,Anthea Stijn en Julian! Hele fijne kerstdagen en.....MET Lucas een dagje thuis erbij!Wens jullie veel plezier en genieten toe samen Een dikke kerstknuffel voor jou vriendje!!!Hilde schreef op 28-11-2011 12:26 het volgende:
Hallo Linda en Ad Ben weer even gaan kijken op de site hoe het met Lucas is . Hij is zo het enige kindje waarvan ik op de hoogte blijf sinds de sluiting van het KDC. Wat fijn dat jullie nu een bed box hebben zodat Lucas weer thuis kan logeren. Las ook dat de oudste al weer op de hoge school zit ja de tijd vliegt voor bij . weet nog zo goed dat lucas in het busje zat bij ons en dat we hem van huis kwamen halen maar het is al weer zoveel jaren geleden. Ik heb nu sinds mrt een nieuwe werkplek ( eindelijk) helaas niet met kinderen maar met dementerende ouderen dus heel wat anders . zo af en toe kom ik nog wel eens kijken op je site om te lezen hoe het gaat. Dikke knuffel voor Lucas Groetjes Hildemarianne schreef op 07-11-2011 09:18 het volgende:
Hoi linda en ad,

wat heerlijk om weer wat te lezen over mijn grote vriend! Ik zit op dit moment met zwangerschapsverlof thuis maar mis zijn lachje en knuffels. Fijn om af en toe iets mee te krijgen over hoe het nu met hem gaat. Ik ben erg blij dat hij nu ook bij jullie thuis kan komen, dat dat eindelijk zo ver is!! ik hoop dat gisteren een beetje gelukt is, is toch maar weer afwachten hoe lucas erop reageert. Als jullie hem weer zien geeft hem dan maar een hele dikke knuf van mij!

liefs mariannemarlies schreef op 06-11-2011 18:09 het volgende:
Wauw
Lucas wat heb jij het goed gedaan vandaag! Woezel en Pip zijn op de "Sloem" maar ook thuis!Ook thuis een bedbox en blauwe kastjes! Maar....heel groot verschil: papa, mama,broers en zus om je heen!supermooie kamer van jou, heel dichtbij iedereen en met groot raam, waar je hondjes ziet lopen en auto's ziet rijden.......
Bij mama en papa middagtukkie doen,soepie eten, drinken...!Het leek voor jou als goed en zooo gewoon te voelen.......! Tuurlijk!Thuis!
Supermooie dag! dat er nog maar vele gaan volgen!

x PalliesMariska schreef op 03-11-2011 15:36 het volgende:
Hoi Papa en Mama. Heb jullie al op de site van de ING gekeken? (https://rentepunten.ing.nl/faq/faqDetai ls.jsp?id=5873461) Veel kijk plezier! Tot zondag, heb er heeeeeel veel zin in!!!:) Veel liefs Lucasmarlies schreef op 29-10-2011 17:53 het volgende:
wauw,Luukie, wat krijg jij een mooie nieuwe bedbox bij mama en papa!Hij staat al opgemaakt .klaar voor als jij komt! 6nov.ga ik lekker met je mee om te wennen!je zal vast ook gaan genieten en....als je het eventjes niet meer snapt, gaan we gewoon even buiten wandelen.Maar je broers en grote zus om je heen, met je mama en papa......dat doet je zoveel goed! Aftellen tot het zover is! Je bent zoooo welkom thuis! xTrix en Rob schreef op 26-10-2011 16:32 het volgende:
Hé mannetje, wij hebben net op de foto je boxbed in je kamer in Aalsmeer gezien. Het bed heeft een mooie plek, je kan zo de woonkamer inkijken, als je naar een andere muur kijkt, zie je de mooie Woezel en Pip schildering. Nu kunnen papa en mama aan de slag om je kamer al vast verder in te richten. Want 6 november ga je erheen, samen met Marlies. Wat een uitje zal dat worden! We wensen je nog vele jaren plezier in Aalsmeer, met papa en mama, en Anthea, Stijn en Julian.saskia schreef op 23-10-2011 20:42 het volgende:
Hoi lieve Lucas,

Ik hoorde dat je een hele fijne verjaardag hebt gehad, helaas kon ik je dit jaar niet persoonlijk feliciteren maar we komen snel een keer naar de Zonnebloem of thuis als je in je eigen kamer bent. Ik heb van de week je lievelingen Woezel en Pip op de muur geschilderd, wie is ook al weer wie?? dat weet jij beter dan ik! ha,ha. Ik had het al beloofd en nu hoorde ik van mama en papa dat je bed al heel snel komt dus hup alle spullen ingeladen en naar Aalsmeer gereden. De beamer van ome Rob gebruikt en hard aan het schilderen gegaan. Ik wilde je laten weten dat ik het heel erg leuk vond om dit voor je te doen! schilderen is mijn passie dus ik vond het helemaal niet erg. En gelukkig is het aardig gelukt want dat moet je altijd nog maar weer afwachten............dus ik ben erg benieuwd wat jij er van vindt!! want jij bent de Woezel en Pip-kenner! Tot snel,

Liefs,
SasTrix schreef op 13-10-2011 21:00 het volgende:
Hoi lieve Lucas, Neef van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je bent nu 10 jaar geworden, dus geen neefje meer.
Je tante was vanochtend vroeg nog niet goed wakker, wilde ze je al heel vroeg feliciteren, maar ziet nu vanavond dat het niet gelukt is.
Ik heb al gelezen en gehoord dat je een leuke dag gehad hebt, samen met mama en papa. Dat hoort ook zo, als je jarig bent.
Op faceboek hebben heel veel mensen je gefeliciteerd via mama, dat zal ze je wel allemaal vertellen. Lieverd we zien je zondag en dan kunnen we je met een knuffel nogmaals feliciteren.
Trix en RobKimberley schreef op 13-10-2011 10:27 het volgende:
Haai die lieve Lucas,, van harte gefeliciteerd met de 10de verjaardag!!!! ook mama en papa en anthea, stijn en Julian.. van harte !! maak er maar een hele leuke dag van, lekker veel snoepen!! wel voorzichtig eten hea! we gaan er zondag echt een feessie van maken,, lekker pannekoeken eten ! dikke knuffel van Kimberleysaskia schreef op 13-10-2011 10:23 het volgende:
Hoi Lucas, Van Harte gefeliciteerd met je 10e verjaardag. Ik las net dat je momenteel lekker aan het zwemmen bent met papa en mama en dat je daarna heerlijk taart gaat eten en trakteren. We wensen je nog een hele fijne gezellige dag en zien je zondag! Tot dan en een hele dikke knuffel van ons allemaal. Peter, Sas, Thomas en LucMarlies schreef op 13-10-2011 09:26 het volgende:
Lieve Luukie!!!!Gefeliciteerd!!! Nu ben je 10 jaar!Vandaag de hele dag alle aandacht helemaal voor jou! Mama en papa de hele dag bij je, dat is ook al feest! Ga ervan genieten mannetje, en af en toe even uitblazen op je kamertje met een DVD-tje! Zondag vieren we het dunnetjes over!En....ikzie je straks, dan geef ik je een enorme dikke knuffel!!!daaaaaagmaria schreef op 12-10-2011 22:04 het volgende:
Hey Lucas wij willen je vast feliciteren met je tiende verjaardag, natuurlijk voor papa,mama anthea stijn en julian ook felicitaties en die komen natuurlijk met veel ballonnen kadootjes en een hele lekkere taart en misschien nog wel lekkere pannekoeken eten samen met jou en alle feestvierders we hopen dat het een hele gezellige dag gaat worden maar dat zal wel lukken want jij bent morgen toch het stralend zonnetje . heel veel liefs van ons allemaal mariaFranka schreef op 26-09-2011 16:25 het volgende:
Hallo Linda en Ad, Ik vond het erg fijn jullie vandaag te hebben ontmoet bij SEIN en wat fijn dat jullie deze site hebben!! hierdoor kan je echt de geschiedenis van Lucas leren kennen en hoe beter je iemand kent, hoe beter je met hem kan werken. Ik hoop de komende tien maanden fijn te gaan werken met lieve Lucas en hoop jullie te zien bij de volgende besprekingmarlies schreef op 26-09-2011 09:12 het volgende:
Yes, wat een goed nieuws Luukie!Je bedbox gaat er echt komen!kan je fijn naar mama en papa!
Nu aftellen naar je verjaardag en dan met je kadootjes je kamertje thuis nog mooier maken!!!
Fijn hoor!Trix schreef op 06-09-2011 21:34 het volgende:
Hoi Lucas, Wat een lief en mooi gedichtje heeft je zus geschreven. Jij boft maar weer, een gedicht speciaal voor jou gemaakt. Met het slechte weer ga je vast niet naar buiten, maar ik hoop voor je dat van het weekend het beter weer wordt. Veel liefs en knuffels van Rob en TrixJelle en Herma Tichelaar schreef op 06-09-2011 18:42 het volgende:
Lieve familie Fijn dat jullie zo hebben genoten tijdens de vakantie en lekker zijn uitgerust Hoop dat jullie huis eveneens z.s.m verkocht wordt Knuffels voor jullie allemaal en speciaal voor het binkie liefs Jelle en Herma TichelaarMarlies schreef op 22-08-2011 06:21 het volgende:
He lief vriendje,wat bof jij met zo'nlieve zus!En wat een mooi gedichtje heeft ze voor je gemaakt!
Ik ga je straks en morgen wakker maken,een leuk momentje!Je moet dan zooooo lachen!Maar alleen als jegenoeg geslapenhebt!Daar hopen we dan maar op!Tot zo vent!Anthea schreef op 21-08-2011 23:31 het volgende:
Lieve Lucas, Je bent een suuuuperlief broertje, met je lieve (en ondeugende!)lach! En die lieve ogen en... Ach, je bent gewoon superlief (en schattig!). En weet je nog, vanochtend? Toen wilde ik foto's maken met m'n BB, en toen sloeg jij op m'n BB en toen... paf! Vloog m'n BB tegen m'n hoofd-->haha! En toen lachte jij je allerondeugende lach! Zoooo cute. Hier nog een (klein) gedichtje: 'Lieve Lucas, Je hebt een ziekte, dat weten we allemaal, Maar dat je lief bent, al helemaal! Met je lieve lach, Wist ik meteen toen ik je zag: Daar is Lucas, ons binkie! En waar houdt hij ook alweer van? TinkieWinkie! Altijd als je ons ziet, word je gelijk vrolijk en verschijnt je allerliefste lach! En dan hebben we allemaal, weer een hele mooie dag!' Dit was 'm! Ik hoop dat je hem mooi vind... Nou, ik moet nu wel gaan slapen, want het is erg laat. Veel knuffels en kusjes, je allerliefste (en enige) zus, Anthea! PS. Slaap lekker, en slaap morgen lekker lang uit! XjezusAnthea!jennifer Smits schreef op 15-08-2011 18:47 het volgende:
hoi, ik ben jennifer. wat een mooie site zeg.. ik heb mcdd en pdd-nos. autisme.
het valt vaak allemaal niet mee. ik weet als geen ander wat jullie doormaken.
ik ben 17 jaar en ik heb ook een website over autisme. www.jennifer-smits.webklik.nl
kijk ook gerust eens!! mischie n kunnen we in contact komen,..

ik wens jullie heel veel succes met jullie bijzondere kindjes..

jennifer smits1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12Powered by Argeweb