Welkom in ons gastenboek. Het is voor ons heel fijn om berichten te ontvangen en lezen. Het geeft ons veel moed en kracht. Hieronder kun je een bericht achterlaten.

.

Naam/Name
*
E-mail
*
Website
Dit bericht moet eerst nog goedgekeurd worden/This message has to be approved first
* verplicht/mandatory

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

Angelique Vastenhout schreef op 23-12-2006 00:04 het volgende:
Hoi Linda,
Ik ben de moeder van Danique. Onze dochters zitten op paardrijden. Jij had mij het e-mail adres gegeven van jou website.

Even een klein berichtje:

Ik ben er zaterdag de 23ste zelf niet maar wilde je toch laten weten dat ik de site van het begin tot het eind gelezen hebt. Wat een ontroerend en indrukwekkend verhaal.
Ik heb erg veel bewondering voor je. Volgens mij ben je een hele sterke vrouw.

Heel veel sterkte en ik wil jullie bij deze nog fijne feestdagen toe wensen en een heel gelukkig en minder stressvol 2007.

Tot ziens, AngeliqueMichael schreef op 22-12-2006 12:05 het volgende:
Fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar

Michael, Tanya en DjanoahFrancis Staal schreef op 12-12-2006 17:15 het volgende:
Beste Linda,

Ik ben de moeder van Ricky,Jeffrey en Davey.
Jeffrey heeft samen met Lucas op de Peuterspeelplaats gezeten.
Ik heb het 24 uur geleden op de peuterspeelplaats nog over jou.
Ik zag je een jaar geleden bij de slagerij Post en we hadden het zo over de kinderen.
Ik had het toen ook over mijn jongste die had een achtertand in zijn ontwikkeling en jij vertelde me over Stijn die toen bij stichting MEE zat.
En dat je zo goed werd begeleid en dat je eigelijk eerder dat had moeten doen.
Ik reed toen naar huis en dacht ze heeft gelijk ik ga meteen MEE bellen.
Ik heb aan jou advies toen heel veel gehad en dat vertelde ik dus aan Annemiek en MEE gister op de peuterspeelplaats.
Ik wist toen nog niks van Lucas.
Gisteravond is de moeder van Remo en Sacha bij mij thuis en vertelde het verhaal van Lucas en gaf me dit internetadres.
Ik was erg geschrokken en kon het bijna niet geloven.
Hoe kan zo'n prachtig gezin die ook nog andere adviseert dit nou gebeuren.
Met vol bewondering en stilte heb ik naar jullie site gekeken.
Het is een prachtige en duidelijke site en ben er stil van wat jullie allemaal ik zo'n korte tijd hebben meegemaakt.
Je moet ook aan zoveel dingen denken en regelen en ik kan het me zo goed voorstellen dat je er af en toe ook helemaal doorheen zit.
Lucas is een heerlijk mannetje om te zien en hoop dat ik hem nog via deze weg mag volgen en leef erg met jullie mee wil jullie via deze weg heel veel sterkte wensen.
Veel liefs, Francis Staal.Jan Wijbrand en Milly schreef op 10-12-2006 21:56 het volgende:
Beste Linda en Ad,

Via via hoorde ik van jullie website. Ik heb hem net gelezen en ben er stil van. Ad, ik wist niet dat je zo'n last met je meedraagt. Geniet van de goede momenten die er toch ook zijn.

Jan WijbrandYvonne van Amsterdam schreef op 03-12-2006 16:50 het volgende:
Lieve Linda, Ad, Anthea, Stijn, Lucas, Julian,

Door omstandigheden kom ik er vandaag pas in rust aan toe je website te lezen. Wat hebben jullie de laatste 5 jaar veel doorgemaakt met de zoektocht naar de ziekte van Lucas! Ik heb altijd al veel bewondering voor je gehad Linda. Met alles wat je doet. Ik zie je nog voor me, die avond op de sterfdag van je schoonvader met Lucas in de auto vertrekken, op weg naar schoonpapa, in het slechtste weer dat je je maar voor kunt stellen. En op de een of andere manier weet je altijd nog tijd te vinden voor zaken buiten je eigen zorgen om: bijvoorbeeld in mijn geval een kaart sturen naar ons nadat mijn vader overleden was, 3 maaden terug.
Mijn complimenten voor je website, daar heb ik ook veel bewondering voor en de manier waarop alles beschreven is.
Mede namens Kees wensen wij jullie allen veel sterkte toe en voor nu wensen we julllie een fijn Sinterklaasfeest toe a.s. dinsdag.
Groeten van Kees en YvonneMireille van Boldrik schreef op 26-11-2006 15:46 het volgende:
Lieve Linda,
Gisteren heb je mij het verhaal van Lucas verteld en het greep me heel erg aan. We zijn geen vriendinnen en eigenlijk ook niet echt kennissen, maar sinds onze eerste ontmoeting, zo'n acht geleden (ik vergeet het nooit, het was op de bruiloft van Els en Lydia: jij stralend met een dikke buik en Ad stralend van verliefdheid; ik was toen net zwanger van Niels en hoopte dat ik net zo'n mooie buik zou krijgen als jij en dat Albert dan net zo verliefd naar mij zou kijken als Ad naar jou ;-), ben ik toch vaak in gedachten bij je geweest, omdat ik ook via Albert als collega van Ad een beetje over jullie op de hoogte bleef en onze zwangerschappen elkaar zo ongeveer afwisselden. Ik vind het fijn dat je het me hebt verteld en dat ik je website mocht lezen, het is heel indrukwekkend, aangrijpend en tegelijk beangstigend dichtbij, omdat onze kinderen van dezelfde leeftijd zijn. Ik vind het heel goed hoe je beschrijft wat jullie eraan doen om Lucas, maar ook Anthea, Stijn en Julian de aandacht te geven die ze nodig hebben, want dat lijkt me zo ontzettend belangrijk en tegelijkertijd zo verschrikkelijk moeilijk! Ook namens Albert wens ik jou en Ad daarom heel veel energie, moed en vertrouwen om de komende periode tegemoet te treden, en vooral het vermogen om van alle fijne momenten dubbel te genieten! We hebben veel bewondering voor jullie. Veel liefs, MireilleRozan Dekker schreef op 26-11-2006 12:58 het volgende:
Hoi Linda, Ad en kinderen,
Ik hoorde gisteren op het sinterklaasfeest van SwissRe van Linda wat er aan de hand is met Lucas. Vandaag heb ik het hele verhaal op de website van Lucas gelezen. Wat hebben jullie een hoop doorgemaakt, wat een verhaal! Complimenten voor de zo duidelijk en goed opgezette website.
Ik wil jullie hierbij heel erg veel sterkte wensen!
Rozan, Rob en LieseMirjam Lie schreef op 26-11-2006 11:08 het volgende:
Lieve Linda en Ad,

Hoewel ik op de hoogt ben van de meeste ontwikkelingen, greep het me erg aan om alles in volgorde te lezen. Ik heb eindelijk de hele tekst gelezen, bij mijn eerste poging moest ik stoppen. Ik hoop dat de ontwikkeling van deze website jullie veel goed gedaan heeft en nog brengt!

Veel Liefs van mij en mijn familiehilde schreef op 23-11-2006 11:25 het volgende:
Lieve Linda en Ad,

Wat een aangrijpend verhaal en verschrikkelijk voor Lucas en jullie.
Ook al heb je me het verteld Linda, ik zat weer te huilen bij het relaas. Wat een nare tijd.
Ik heb bewondering voor je website en vooral je verwoording van alles wat jullie hebben moeten overkomen om tot hier te komen.
Liefs, sterkte en tot gauw.

Hilde, Luc , Fay en LilaEugene Yap schreef op 23-11-2006 11:07 het volgende:
Hallo Linda & Ad,

Woorden schieten tekort om te beschrijven wat wij voelen bij het lezen van jullie website. Wij hebben enorm veel bewondering voor de manier hoe jullie dit allemaal oppakken. Jullie doorzettings- en incasseringsvermogen is ontzettend groot.
Het is zo jammer dat wij zo ver van elkaar wonen, maar in gedachte zijn wij altijd bij jullie !

Tot gauw !

Familie Yap
Oud OotmarsumMichael Mes schreef op 19-11-2006 20:43 het volgende:
Goedenavond Linda en natuurlijk verdere familie , ik had al gezegd dat ik onder de indruk was van jullie website, verder vond ik ons gesprek van vanmiddag erg prettig. Het is fijn om met lotgenoten ervaringen te delen en te weten hoe anderen hun kind verzorgen , het geeft ook veel steun te weten dat je echt niet de enige bent. via email stuur ik wel wat leuke foto's van Djanoah .
We spreken elkaar weer gauw ........


groetjes Michael Tanya en Djanoahhelen cardinaal schreef op 17-11-2006 19:38 het volgende:
Hi lieve mensen,

Wat fijn dat je zelfs uit het verre Amerika reactie krijgt. Wel jammer dat er geen medelotgenoten uit NL meer met elkaar over dezelfde situatie praten. Wat je schrijft, dat Martine en jij aan 1 woord genoeg hebben is heel fijn. Hopelijk volgen er meer. Heb je nog nagedacht aan een oproepje/berichtje in het blad J/M? Wie weet gaat het balletje zo een beetje rollen. Naar dat deze week zo heftig voor je was. Heel frustrerend om je mannetje zo verdrietig en boos achter te moeten laten. Dat is niet fijn. Ik wens je heel veel sterkte en een rustig weekend toe. En je weet het he; als je behoefte hebt aan een weekendje weg>dan gaan we lekker in Friesland met z'n 2-en. Als je dan alleen maar boekjes wil lezen ofzo is het ook goed. Gaan we ieder ons eigen gang.

Groetjes en liefs,
HelenPaulina Jump schreef op 16-11-2006 12:15 het volgende:
Andrew's weblink did not work on the first post. Hope it works on this one.

PaulinaPaulina Jump schreef op 16-11-2006 12:09 het volgende:
Hello,

I have a son Andrew who has MPS III B. He turned 9 on Oct. 9th. Many prayers for your family.

Paulina JumpAlicia Bennett schreef op 16-11-2006 04:00 het volgende:
Hello,

Your son is just as cute as a button! I have three children with Sanfilippo-A. Ciara is 10, Hunter is 8 and Tommy was 4 when he passed away three years ago. I look forward to hearing more about your family!

Hugs,
AliciaHanneke van de Velde schreef op 11-11-2006 00:23 het volgende:
Lees net heel onschuldig het informatieblaadje van school door en stuit op jullie informatieve bericht. Ik schrik ervan! Ik ken jullie vooral via de peuterspeelzaal van Anthea, waar Nikola toen ook op zat.
Ik heb veel bewondering voor hoe jullie de afgelopen jaren met gezin en stress en onzekerheid zijn omgegaan. Ik wens jullie heel veel sterkte en humor toe om met het hele gezin er iets moois van te blijven maken.
Liefs, Hanneke, Nikola, TaraRinke, Sascha, Lisa en Ben schreef op 09-11-2006 21:09 het volgende:
Lieve Linda, Ad en de kinderen,

Goh!! ik wist even niet wat ik las. Ik moet jullie zeggen dat ik er erg van ben geschrokken. Dat lieve kereltje toch. Hij zat een jaar bij Lisa in de klas en het was tijdens het overblijf altijd wel mijn vriendje(hij had mijn hartje gestolen). Hij was druk, maar wel erg leuk. Hij kwam altijd bij me op schoot zitten met eten. Hij wist bij mij altijd dat wanneer hij zijn broodje op at hij als enige in de poppenhoek mocht spelen. Eigenlijk mocht dat van de juf niet , maar tijdens de lunch van mij wel. Ik kreeg dan altijd comentaar van de andere kinderen , maar dat kon me nooit wat schelen. Ik heb in indergeval ondanks dat hij zo druk was altijd van hem genoten tijdens het overblijf. Ik hoorde ook altijd van juf yolanda dat Lisa zich altijd over hem wilde ontfermen en dat vond ik zo schattig. Ik weet nog wel is dat wij een gesprek hadden over hoe moeilijk het soms was om altijd voor je kinderen klaar te moeten staan en dat je als moeder eigenlijk nooit aan je zelf toe komt. In dat gesprek vertelde je me toen ook hoe moeilijk je het is met Lucas en dat je er toen zo doorheen zat. Ik vond dat vreselijk voor je. Ik ben in iedere geval blij dat Lucas nu op een school zit waar hij lekker zich zelf kan zijn. Je hebt vier lekkere kinderen en ik vind jullie top ouders. In ieder geval wens ik jullie samen met Rinke, Lisa en Ben heel veel sterkte in deze moeilijke periode
en ik hoop met heel mijn ziel dat alles nog tot een goed einde mag komen. Mochten julie ooit een luisterend oor nodig hebben dan kunnen jullie altijd bij ons terecht.
sandra blankennagel schreef op 09-11-2006 16:24 het volgende:
hallo ad en linda ,heb gisteren jullie verhaal over lucas gelezen ,ik wist natuurlijk al het een en ander omdat ik jou linda wel eens op mijn werk spreek of bij school.Maar als je het zo zwart op wit leest werd ik er heel erg stil en ontdaan van.ik wens jullie heel veel sterkte .Als ik jullie ergens mee kan helpen hoor ik het graag.groetjes sandra chris niels

en samRia Huizinga schreef op 07-11-2006 22:32 het volgende:
Lieve Linda,
Wat fijn dat je op zo'n open manier vertelt over Lucas. Toen ik Lucas een tijdje geleden wat intensiever heb meegemaakt heeft hij mijn hart gestolen. Wat een heerlijk ventje. Al jullie kinderen zijn heel bijzonder, maar Lucas kan je op een bepaalde manier aankijken als hij wat van je wil, dan smelt je gewoon onder zijn blik !!
Ben blij dat Lucas het zo naar zijn zin heeft op de kinderopvang, ook als zijn grote zus en broer thuis blijven in de vakantie. Dat zal jou ook rust geven.
Veel liefde en sterkte in alles.
Liefs RiaDirk en Ria Huizinga schreef op 07-11-2006 22:22 het volgende:
Lieve Linda, Ad en kinders,
Wat een goed initiatief om op deze wijze jullie omgeving op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom Lucas en de rest van het gezin. Het past goed bij jullie, jullie als liefhebbende en betrokken ouders.
Wij zijn enorm geschrokken van de uitkomst van de onderzoeken van Lucas. Onlangs stuurde jullie een schrijven waarin heel mooi verwoord staat hoe bijzonder het is dat juist aan jullie toevertrouwd is om de ouders van Lucas te zijn en hem te mogen verzorgen, lief te hebben en te begeleiden. Hieruit putten jullie vast veel troost en steun.
We hebben veel bewondering voor jullie, zijn trots om jullie als vrienden te hebben. En vergeet niet dat we er zijn voor jullie en vaak aan jullie denken!
Heel veel liefs van Dirk, Ria, Laura en MariskaTrix schreef op 06-11-2006 21:05 het volgende:
Lieve familie,

We zullen jullie de komende weken missen en we beloven dat we zeker gaan genieten van onze vakantie. Voor jullie, gezellige verjaardag van Anthea, leuke Sinterklaas en succes met alles.

Liefs,
Trix en RobR. de Vries schreef op 05-11-2006 15:54 het volgende:
Lieve Linda Ad en kinderen
Wij hebben jullie site gelezen en vinden het knap zoals je het weet te verwoorden.Gelukkig was uitslag bloedonderzoek niet geheel ongunstig. Wij leven erg met jullie mee en wensen jullie veel sterkte
Rob en Lenny de VriesR.de.Vries schreef op 05-11-2006 15:49 het volgende:
Lieve Linda- Ad en kinderen
Wij hebben jullie site met veel interesse gelezen en vinden het knap zoals je het weet te verwoorden. Gelukkig was uitslag bloedonderzoek niet geheel ongunstig voor de andere kinderen.
Wij leven met jullie mee en wensen jullie veel sterkte
Rob en Lenny de Vrieshelen cardinaal schreef op 28-10-2006 16:15 het volgende:
Hoi lieverds,

Wat heb ik in spanning gezeten deze week! Al is dat niet te vergelijken met jullie gevoel. Ik ben zo blij voor jullie dat Anthea, Stijn en Julian een goede uitslag hadden!! Een heel goed weekend toegewenst en tot gauw.

Liefs, HelenAstrid schreef op 25-10-2006 14:30 het volgende:
Lieve Linda, Ad en de kinderen,
Met vier gezonde kinderen is het al moeilijk jongleren om alle ballen in de lucht te houden, maar jullie hebben moeten koorddansen de afgelopen jaren. Bij het lezen van de website kreeg ik kippenvel, het geeft een beeld van het échte verhaal. Zoveel onzekerheid, zoveel onmacht en verdriet. En ondanks al die emoties toch de dagelijkse gang van een druk huishouden erin houden, compliment! Het bericht gisteren dat Anthea, Stijn en Julian gezond zijn, brengt je toch dichter bij waar het om draait: gezond zijn is niet vanzelfsprekend. Wat betreft de bemoeizucht van buitenstaanders: stuitend. Maar wat doet de buitenwereld ertoe? Het gaat om jullie en de harmonie binnen het gezin. Wat de toekomst ook brengen zal, ik hoop nog lang van jullie, de kinderen en in het bijzonder de spontane, vrolijke en aanhankelijke Lucas te mogen genieten!
Liefs, Lola en AstridEllen Jansen schreef op 25-10-2006 12:04 het volgende:
In mijn net-verzonden e-mail zie je een boze-blije smile. Verkeerde keuze! Moest dus blije smile zijn. Hierbij!Ellen Jansen schreef op 25-10-2006 12:02 het volgende:
Lieve Linda,
Wat geweldig dat je deze website hebt gemaakt; ik hoorde dat van Astrid.
Jullie kinderen zijn allevier bijzonder en ik heb er erg van genoten om bij Anthea, Stijn en Lucas als invaljuf op school gewerkt te hebben (te werken). Lucas is een ontwapenend ventje! Fijn dat hij nu op het kindercentrum terecht kan en dat het goed gaat.

Ik wens jullie veel sterkte, wijsheid en plezier. Als ik iets voor jullie kan doen (op schoolgebied?), laat het me weten.
Kus, Ellen, en groeten van Gijs, Oscar en Emilie.
christine hendriks schreef op 24-10-2006 18:07 het volgende:
Vandaag keek ik weer eens in mijn mail en ik werd er helemaal stil van toen ik jouw verhaal las Linda. Natuurlijk spreken we elkaar in ons mooie straatje en zijn we druk met ons (eigen) gezin. Het voelt als een eer om op de hoogte gehouden te worden over jullie mannetje en gezin. Ik bewonder jullie zeer en wens jullie heel veel sterkte toe de komende tijd. Een hele dikke knuffel en 'n bakkie troost/wijntje zulllen we op z'n tijd samen drinken! LIEFSRob & Ingrid schreef op 24-10-2006 14:52 het volgende:
Hoi Linda & Ad

We hoorden van Trix & Rob over Lucas, dat jullie nu weten wat er met hem is. Een verhaal waar we heel stil van werden want dit soort dingen horen niet bij kinderen. Mooi om te lezen dat al die ondeugende kinder dingen er ook gewoon doorheen blijven lopen in je verhaal.
De website ziet er mooi uit en we hopen dat het jullie steun en energie geeft om goed voor elkaar te zorgen.
Alie schreef op 23-10-2006 09:55 het volgende:
Lieve Linda, Ad, Anthea, Stijn, Lucas en Julian,

Wat een geweldige site ! Ik weet eigenlijk niet goed wat te schrijven. Vind het allemaal erg heftig moet ik zeggen. De situatie waarin jullie zitten wens je niemand toe en al helemaal niet aan mensen die je na staan. Ik hoop in iedergeval dat nu bekend ik aan welke ziekte Lucas leidt hij de juiste begeleiding kan krijgen en lekker kan blijven genieten van zijn leven. Naast Lucas wens ik jullie natuurlijk ook allemaal het beste. We duimen voor een goede uitslag voor de andere kinderen.

Heel veel sterkte !

Alie1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12Powered by Argeweb